search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 16:46
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Τα ονόματα για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας – Υποψήφιος ο γιος του Γρηγόρη Λαμπράκη

05.04.2023 06:00
pasok_grafeia_kinal_new

Το ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΠΑΣΟΚ ολοκληρώνουν από μέρα σε μέρα στην Χαριλάου Τρικούπη. Θα έχει έντονη την παρουσία στελεχών του κόμματος αλλά και ένα πρόσωπο – σύμβολο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του topontiki.gr υποψήφιοι στο Επικρατείας θα είναι: ο Γραμματέας του Πολιτικού Σχεδιασμού Παναγιώτης Δουδωνής, ο Εκπρόσωπος Τύπου Δημήτρης Μάντζος, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Ελένη Χρονοπούλου. Για την τελευταία ακούγεται πως θα πάρει την έδρα των Ελλήνων του Εξωτερικού, καθώς ζει και εργάζεται στο εξωτερικό.

Συζητήσεις γίνονται και με τον πρώην Υπουργό και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Πέτρο Ευθυμίου.  Με το ΠΑΣΟΚ συστρατεύεται και ο Γρηγόρης Λαμπράκης, γιος του δολοφονηθέντος βουλευτή της ΕΔΑ στη Θεσσαλονίκη το 1963. Ο κ. Λαμπράκης θα είναι στη τελευταία θέση του ψηφοδελτίου.

Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ευάγγελο Βενιζέλο ή τον Νίκο Αλιβιζάτο, κανένας από τους δύο δε θα είναι στο Επικρατείας. Τα ονόματά τους είχαν ακουστεί στο παρελθόν.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Ανδρουλάκης: Επίσκεψη σε καφέ όπου εργάζονται νέοι στο φάσμα του αυτισμού

Γεωργιάδης κατά Μιθριδάτη: «Διακρίνεται για ομοφοβικές, σεξιστικές, χυδαίες συμπεριφορές»

«Σπάνε» τα τηλέφωνα στη ΝΔ από νυν και υποψήφιους βουλευτές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 16:46