search
ΣΑΒΒΑΤΟ 25.05.2024 03:58
MENU CLOSE

Οικονόμου για «μπλόκο» στο κόμμα Κασιδιάρη: Υπάρχει επαρκές θεσμικό πλαίσιο – Αν χρειαστούν προσθήκες, θα το δούμε

06.04.2023 17:01
oikonomoy new

Ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέα παρέμβαση, αν χρειαστεί, ώστε να εμποδιστεί η κάθοδος του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη στις εκλογές, άφησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Συγκεκριμένα, ο κ. Οικονόμου τόνισε πως υπάρχει επαρκές θεσμικό πλαίσιο ώστε εγκληματικές οργανώσεις, ακόμη και όταν χρησιμοποιούν τρικ μέσω της τοποθέτησης στην ηγεσία τους ανωτάτων δικαστικών, οι οποίοι αποφασίζουν να γίνουν επικεφαλής οργανώσεων με στελέχη – μαχαιροβγάλτες,  για να κατέλθουν στην εκλογική διαδικασία, να μην μπορέσουν τελικά. «Είμαι σίγουρος ότι η Δικαιοσύνη θα αρθεί στο ύψος των περιστάσεων. Κανείς δεν είναι αφελής και δεν θα ξεγελασθεί, εάν χρειαστούν προσθήκες, εδώ είμαστε να το δούμε», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου.

Υπενθυμίζεται πως, από την περασμένη Τρίτη, νέος πρόεδρος του κόμματος «Έλληνες», του καταδικασμένου Ηλία Κασιδιάρη, είναι ο πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αναστάσιος Κανελλόπουλος. Στη σχετική ψηφοφορία που έγινε στα όργανα του «Εθνικού κόμματος Έλληνες», ο κ. Κανελλόπουλος εκλέχθηκε παμψηφεί στη θέση του προέδρου, μια κίνηση που πυροδότησε αντιδράσεις ακόμη και μέσα στους κόλπους της οικογένειάς του.

Διαβάστε επίσης:

Οικονόμου: Δεν πείθει κανέναν όταν μιλάει για δικαιοσύνη ο κ. Τσίπρας που έχει δίπλα του τους Παππά και Παπαγγελόπουλο

ΣΥΡΙΖΑ: Κόλαφος η καταδίκη της ΝΔ στο Εφετείο για συνθήκες εργασιακής γαλέρας στα κομματικά της γραφεία

Ραγκούσης: Προσφυγή στη Δικαιοσύνη για συκοφαντικά δημοσιεύματα και για την εισβολή στο σπίτι του στην Πάρο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 25.05.2024 03:43