search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 00:03
MENU CLOSE

Αντιδράσεις από την οικογένεια Κανελλόπουλου για την απόφαση να γίνει πρόεδρος στο κόμμα Κασιδιάρη

05.04.2023 16:55
kanellopoulos_kasidiaris

Δήλωση με την οποία θα αποδοκιμάζουν την απόφαση του πρώην αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αναστάσιου Κανελλόπουλου να αναλάβει τα ηνία του κόμματος Κασιδιάρη, ετοιμάζουν σύμφωνα με πληροφορίες τα έξι αδέλφια του.

Σε οικογενειακή ρήξη φέρεται να οδηγεί η απόφαση του πρώην αντιεισαγγελέα να αναλάβει την προεδρία του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη, σύμφωνα με το ieidiseis.gr, ενώ τα έξι αδέλφια του στη δήλωσή τους θα λένε ότι η οικογένεια Κανελλόπουλου ήταν πάντα δημοκρατική και δεν είχε ποτέ σχέσεις με κόμματα και ιδεολογίες της άκρας δεξιάς.

Σημειώνεται πως ο κ. Κανελλόπουλος είναι σε συνεννόηση με μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του «Εθνικού κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ», προκειμένου να καταργηθεί η Διοικούσα Επιτροπή και να προχωρήσουν σε αλλαγές του καταστατικού, έτσι ώστε να αναλάβει εκείνος πρόεδρος του κόμματος.

Για να υλοποιηθεί αυτό, δηλαδή να καταργηθεί η διοικούσα επιτροπή και να αναδειχθεί ο ίδιος πρόεδρος του κόμματος, θα πρέπει να γίνει εκλογική διαδικασία σε πανελλήνιο συνέδριο περίπου 70 ατόμων.

Παράλληλα, ο κ. Κανελλόπουλος δηλώνει ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης «θα είναι υποψήφιος στην Α’ Αθήνας», ενώ ο ίδιος σε άλλες εκλογικές περιφέρειες, αφού με την ιδιότητα του προέδρου κόμματος θα μπορεί να είναι υποψήφιος σε έως και τρεις περιφέρειες πανελλαδικά.

Διαβάστε επίσης:

Μαρινάκης: «Δεν έχω καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή και τους σχεδιασμούς στο κόμμα Κασιδιάρη»

Νέα Δημοκρατία: Με… φράχτη του Έβρου ως τις εκλογές – Άγχος για τις απώλειες στα δεξιά

ΠΑΣΟΚ: Τα ονόματα για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας – Υποψήφιος ο γιος του Γρηγόρη Λαμπράκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42