search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 08:51
MENU CLOSE

Μπρουκ Σιλντς για Τζον Κένεντι Τζούνιορ: Αρνήθηκα να κάνω σεξ μαζί του και δεν μου ξαναμίλησε (Video)

07.04.2023 11:32
mproyk-silnts-new

Για τη γνωριμία της με τον Τζον Φ. Κένεντι Τζούνιορ, το σύντομο ειδύλλιο που αναπτύχθηκε μεταξύ τους αλλά και το άδοξο τέλος που είχε η σχέση τους μίλησε η Μπρουκ Σιλντς.

Σε συνέντευξή της με τον γνωστό ραδιοφωνικό Αμερικανό παραγωγό Χάουαρντ Στερν, η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ είπε, ότι ένα ραντεβού μαζί του, της άφησε μια πολύ διαφορετική εντύπωση.

«Ήμουν τόσο τρελά ερωτευμένη μαζί του από τότε που ήμουν περίπου τριών ετών. Η μητέρα μου έλεγε “αυτό είναι το αγόρι που θα παντρευτείς”», είπε λίγο πριν αναφερθεί στην πρώτη τους συνάντηση.

«Βγήκαμε ραντεβού. Ήμουν καλεσμένη με την οικογένεια. Μου έλεγε συνέχεια ότι μοιάζω με τη μητέρα του, κάτι που είναι πραγματικά ενδιαφέρον και συγχρόνως ένα κομπλιμέντο που ήταν κάπως σαν: “Δεν ξέρω πώς να νιώσω γι’ αυτό”. Στη συνέχεια είχαμε ένα πραγματικό ραντεβού και δεν θα κοιμόμουν μαζί του, επειδή τον αγαπούσα κατά κάποιο τρόπο πάρα πολύ.

Πρώτα πήγαμε σε αυτό το μπαρ με την υπόλοιπη οικογένειά του. Όλοι έπιναν στο μπαρ και γινόντουσαν καβγάδες», θυμήθηκε η ηθοποιός. «Μου είπε: “Θέλεις να φύγουμε από εδώ; Κι εγώ του είπα: “Ε, εννοείται, θέλω να φύγω από εδώ, Τζον Κένεντι!”» τόνισε.

Στη συνέχεια, η Μπρουκ Σιλντς είπε ότι επέστρεψαν στο «ξενοδοχείο σαλέ» όπου έμενε και έπειτα τη φίλησε. 

«Ήταν το καλύτερο φιλί που είχα ποτέ στη ζωή μου… Τα χείλη του ήταν πανέμορφα και το πρόσωπό του ήταν καταπληκτικό και το σώμα του και ο άνθρωπος, ήταν προσγειωμένος και αστείος και ασεβής».

Ωστόσο, όπως είπε αργότερα, αρνήθηκε να κάνει σεξ με τον Κένεντι Τζούνιορ, λέγοντας ότι «πάγωσε» εκείνη τη στιγμή. «Επειδή ήταν τόσο πολύτιμο για μένα. Έλεγα: “Ερωτεύεσαι και αν κοιμηθείς μαζί του, μπορεί να μην σου ξαναμιλήσει και δεν μπορείς να το αντέξεις αυτό”».

«Φοβόμουν τόσο πολύ ότι θα πληγωθώ πραγματικά, γιατί αν κοιμόμουν μαζί του θα του έδινα ολόκληρο το σύμπαν μου, την καρδιά μου, τα πάντα» πρόσθεσε.

Η Μπρουκ Σιλντς ανέφερε ότι οι δυο τους συναντήθηκαν την επόμενη μέρα στις (χιονοδρομικές) πίστες, αλλά ισχυρίστηκε ότι «δεν με κοίταξε και δεν μου μίλησε. Από τη μία πλευρά, ήμουν σαν Σκ…τά.  Από την άλλη, έλεγα: “Δόξα τω Θεώ, γιατί και πάλι μπορεί να μην σου μιλούσε ακόμα και αν το έκανες και θα έδινες κάτι που δεν θα τον ενδιέφερε“, είπε. «Έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο σε αυτό».

Η ηθοποιός πρόσθεσε ότι ο Κένεντι έμεινε ακόμη και στο σπίτι που νοίκιαζε με τη μητέρα της, αφού όλοι τους είχαν αποκλειστεί από το χιόνι – αλλά και πάλι δεν της μίλησε.

«Τότε ήταν η μαμά μου, ο Τζον Τζον και εγώ σε αυτό το σαλέ και ήταν σαν να λέμε, αυτό είναι σουρεαλιστικό. Νομίζω ότι ήξερα αρκετά για τον εαυτό μου μέχρι τότε, για να πω, δεν θα μπορέσεις να χειριστείς αυτή την Μπρουκ» είπε.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Θεοφάνους: Η δημόσια συγγνώμη στην Ήβη Αδάμου και η απάντηση της τραγουδίστριας (Videos)

Έφη Θώδη: «Είχαν πειραχτεί τα νεύρα μου, δε νοσηλεύτηκα σε ψυχιατρείο – Θα κινηθώ νομικά, δεν θα αφήσω κανέναν όρθιο»

Λανς Ρέντικ: Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου του γνωστού ηθοποιού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 08:47