search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 14:09
MENU CLOSE

Γιώργος Θεοφάνους: Η δημόσια συγγνώμη στην Ήβη Αδάμου και η απάντηση της τραγουδίστριας (Videos)

07.04.2023 10:42
adamoy-theofanoys-new

Την απονομή του χρυσού άλμπουμ «Δικό μου» και των πλατινένιων singles της γιόρτασε η Ήβη Αδάμου σε μια λαμπερή βραδιά γεμάτη μουσική.

Μιλώντας στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, για πρώτη φορά στη δημόσια συγγνώμη που της ζήτησε ο Γιώργος Θεοφάνους.

«Εκτιμώ τη δημόσια συγγνώμη του Γιώργου Θεοφάνους. Χαίρομαι που το έκανε έστω και μετά από τόσα χρόνια. Εγώ αυτό κρατάω. Από μένα έτσι και αλλιώς δεν υπήρχε κάποια στεναχώρια. Αυτά συμβαίνουν είναι παιχνίδια, shows, είναι η ζωή η ίδια. Έχουν περάσει πολλά χρόνια, αλλά σίγουρα θα είχα νιώσει κάποιου είδους αδικία. Όπως και να έχει όταν είσαι σε μια ηλικία των 16 ετών θα νιώσεις μια αδικία, λίγη στεναχώρια. Το θέμα είναι να μην το βάζεις κάτω» τόνισε.

Τι είχε πει ο Γιώργος Θεοφάνους για την Ήβη Αδάμου

Το 2009, ο Γιώργος Θεοφάνους είχε απορρίψει στο X-Factor την Ήβη Αδάμου, επιλέγοντας να κρατήσει στο παιχνίδι αντί για εκείνη, τη Νίνι Σερμαντίνι, κάτι για το οποίο θέλησε να απολογηθεί δημοσίως, έστω κι αν έχει περάσει καιρός από τότε.

«Θέλω να σου πω ένα συγγνώμη δημόσια, πριν σου πω την αλήθεια. Το “συγγνώμη” είναι γιατί ποτέ δεν σου εξήγησα γιατί έγινε έτσι. Έπρεπε να σε πιάσω εκείνο το βράδυ και να σου πω τι έγινε. Το παιχνίδι που άνηκε στη δισκογραφική εταιρεία είχε το δικαίωμα να ζητήσει πέραν του νικητή κι άλλα άτομα. Υπήρχε ένα χαρτί που έλεγε πως αν για παράδειγμα η Ήβη θέλει να μείνει, πρέπει να της γράψω τραγούδια και να πορευτούμε μαζί. Η Νίνι Σερμαντίνι που είναι μια καλή τραγουδίστρια, μόλις είχε έρθει από τη Γερμανία με ένα βρέφος, χωρίς να μπορεί να του δώσει ούτε το γάλα του. Οπότε, ένιωθα πολύ άσχημα για τη Νίνι» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Έφη Θώδη: «Είχαν πειραχτεί τα νεύρα μου, δε νοσηλεύτηκα σε ψυχιατρείο – Θα κινηθώ νομικά, δεν θα αφήσω κανέναν όρθιο»

Λανς Ρέντικ: Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου του γνωστού ηθοποιού

Πέθανε η σύζυγος του Τζον Λίντον των Sex Pistols, μετά από μάχη με το Αλτσχάιμερ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 14:06