search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 05:18
MENU CLOSE

Έφη Θώδη: «Είχαν πειραχτεί τα νεύρα μου, δε νοσηλεύτηκα σε ψυχιατρείο – Θα κινηθώ νομικά, δεν θα αφήσω κανέναν όρθιο»

07.04.2023 08:48
efi-thodi-new

Στα πρόβλημα υγείας που πέρασε κατά το παρελθόν αλλά και στα πολλαπλά ψευδή δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν τότε για την ίδια αναφέρθηκε η Έφη Θώδη.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Λοιπόν, επισημαίνει ότι παρόλο που εκείνη την περίοδο δεν είχε ασχοληθεί με όσους διέδιδαν τέτοιες φήμες, πλέον, δηλώνει αποφασισμένη να κινηθεί νομικά εναντίον όποιου αναφερθεί στο όνομά της με αναληθές περιεχόμενο.

«Θέλω να αναφερθώ σε αυτό το θέμα, γιατί δεν θα τους αφήσω στον Θεό, όπως έλεγα αρχικά. Θα βάλω τους δικηγόρους μου και όποιος γράψει κάτι για μένα, θα με βρει αντιμέτωπη. Αρκετά τους ανέχτηκα να γράφουν τα διάφορα στο ίντερνετ για μένα. Όλα αυτά που λένε είναι ψέματα.

Νοσηλεύτηκα σε νοσοκομείο και όχι ψυχιατρείο. Είχαν πειραχτεί τα νεύρα μου, πού είναι το κακό, η πρώτη είμαι ή η τελευταία; Έπρεπε να με ξεσκίσουν και να με φάνε όπως με φάγανε; Μου έφαγαν μέχρι και τα κόκκαλα, την ψυχή δεν μπόρεσαν να μου φάνε μόνο.

Αναφορικά με την αυτοκτονία που γράφτηκε ότι έφτασα κοντά, ήταν όλα ψέματα. Με την καλή μου την καρδιά όμως, έλεγα “άσε να τους τιμωρήσει ο Θεός”, αλλά τώρα θα τους τιμωρήσω εγώ, με τους δικηγόρους μου. Δεν θα αφήσω κανέναν όρθιο. Αυτό που πέρασα ήταν περαστικό. Θα κινηθώ νομικά και αυτούς τους μάγκες θα τους περιποιηθώ.

Στεναχωριέμαι και λέω “γιατί σε μένα; Τι τους έκανα;”. Το μόνο που έκανα, ήταν να βγαίνω να τραγουδάω και να χαρίζω το χαμόγελό μου σε όλον τον κόσμο. Ποιον έβλαψα;» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Λανς Ρέντικ: Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου του γνωστού ηθοποιού

Πέθανε η σύζυγος του Τζον Λίντον των Sex Pistols, μετά από μάχη με το Αλτσχάιμερ

Ατύχημα για την Αγγελική Νικολούλη: Δεν θα προβληθεί την Παρασκευή το «Φως στο Τούνελ»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 03:24