search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 14:58
MENU CLOSE

Ο Άδωνις, η… πλέμπα και το «αρνί Porsche» (video)

07.04.2023 11:04
adwnis_arni_new

Ο Άδωνις Γεωργιάδης υπεραμύνθηκε της απόφασής του να ενταχθεί στο Καλάθι του Νοικοκυριού το αρνί εν όψει Πάσχα, απόφαση που έχει προκαλέσει την οργή των κτηνοτρόφων και των κρεοπωλών.

Ο υπουργός Ανάπτυξης παραδέχτηκε ωστόσο ότι η ποιότητα του κρέατος είναι πολύ καλύτερη στα κρεοπωλεία, σε διάλογο που είχε με τον Χρήστο Σπίρτζη, στο πάνελ της εκπομπής του Τάκη Χατζή.

«Αν εσύ θέλεις να πάρεις Porsche δεν σημαίνει ότι όλοι πρέπει να παίρνουν Porsche αυτοκίνητο» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, με τον Χρήστο Σπίρτζη να ρωτά «δηλαδή στο χασάπικο παίρνεις αρνί Porsche;».

«Στο χασάπικο παίρνεις πολύ καλύτερή ποιότητα κρέατος. Προφανώς», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Η παραδοχή αυτή, ότι δηλαδή το Καλάθι του Πάσχα απευθύνεται στην… πλέμπα αλλά και η ατυχής σύγκριση με την Porsche προκάλεσε οργή στο Twitter:


Ο Άδωνις και η φέτα

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Δεκέμβριο ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε ξεσηκώσει και πάλι θύελλα αντιδράσεων με αντίστοιχη δήλωση για τη… φέτα.

«Αμα δεν βγαίνεις, θα πάρεις φέτα από το καλάθι του νοικοκυριού, έχουμε φέτα φτηνή. Άμα δεν σου αρέσει αυτή η φέτα θα την πληρώσεις, όλα στη ζωή δεν γίνονται ταυτόχρονα…» είχε πει τότε ο Υπουργός Ανάπτυξης.

Διαβάστε επίσης:

Ο Μητσοτάκης «επενδύει» στην οικονομία, αλλά το Βερολίνο ζητά εκ νέου λιτότητα

Όλα τα σενάρια για την υπόθεση Κασιδιάρη – Νέα παρέμβαση μελετά η κυβέρνηση 

Εκλογές 2023: Υποψήφιοι με τον ΣΥΡΙΖΑ οι Γρηγόρης Γεροτζιάφας και Διάνα Βουτυράκου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 14:56