search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 22:38
MENU CLOSE

Ο Μπιλ Γκέιτς έγινε παππούς – Η πρώτη του φωτογραφία με το εγγόνι του

08.04.2023 17:25
bill gates new

Ο Μπιλ Γκέιτς απέκτησε το πρώτο του εγγόνι και τόσο εκείνος όσο και η σύζυγός του πόζαραν κρατώντας το στην αγκαλιά τους, σε φωτογραφίες που ανέβασαν στο Instagram.

«Ανυπομονώ να σε δω να ανακαλύπτεις τον κόσμο», έγραψε ο Μπιλ Γκέιτς, στην πρώτη φωτογραφία που ανάρτησε με τον εγγονό του, στην οποία κρατούσε το μωρό τρυφερά στην αγκαλιά του. Η 26χρονη κόρη του ζευγαριού, η Τζένιφερ Γκέιτς και ο σύζυγός της, Νάγιελ Νάσαρ, έγιναν γονείς τον προηγούμενο μήνα.

«Τίποτα δεν συγκρίνεται με το να κρατάς το πρώτο σου εγγόνι. Μοιάζει σαν μόλις χθες να κρατούσα την Τζεν σε αυτή την ηλικία. Τώρα έχει ένα δικό της μωρό και σκάω από υπερηφάνεια βλέποντάς την μαζί με τον Νάγιελ να μπαίνουν στον νέο ρόλο τους ως γονείς», έγραψε από την πλευρά της η Μελίντα Γκέιτς, αναρτώντας και εκείνη μια φωτογραφία με το μωρό στην αγκαλιά της.

Διαβάστε επίσης:

Αντζελίνα Τζολί: «Στόχευσες τα μάτια μου, αλλά η καρδιά μου χτυπάει ακόμα»

Βασιλιάς Κάρολος σε Χάρι: «Δεν είμαι Τράπεζα»

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Για 4η μέρα στο νοσοκομείο – Τι διαρρέουν συνεργάτες του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 22:29