search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 21:44
MENU CLOSE

Ιωάννινα: Προθεσμία να απολογηθούν πήραν οι συλληφθέντες για την οπαδική συμπλοκή (Video)

09.04.2023 12:41
opadiki_via

Προθεσμία για να απολογηθούν τη Μεγάλη Δευτέρα ζήτησαν και έλαβαν δύο από τους συλληφθέντες που εμπλέκονται στην αιματηρή οπαδική συμπλοκή στα Σεισμόπληκτα Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, κατηγορούνται για οπαδική βία, καθώς και για απόπειρα επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατά συρροή.

Επίσης, άλλοι 4 που εμπλέκονται στο ίδιο επεισόδιο πήραν προθεσμία για τη Μεγάλη Τρίτη. Αυτοί από την πλευρά τους κατηγορούνται για οπαδική βία, απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παραβάσεις του Νόμου περί όπλων.

Yπενθυμίζεται ότι η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει ακόμα τρεις νεαρούς οι οποίοι αναζητούνται.

«Δολοφόνοι δεν θα ξεχαστεί»

Κατά τη μεταφορά τους στον εισαγγελέα, το πρωί της Κυριακής, οι συλληφθέντες προπηλακίστηκαν. Συγκεντρωμένοι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννενα τους επιτέθηκαν πετώντας τους μπουκάλια με νερό και καφέδες, ενώ δεν έλειψαν και οι χειροδικίες σε βάρος τους καθώς η αστυνομική παρουσία δεν ήταν ισχυρή. Οι οπαδοί φώναζαν συνθήματα, όπως, «δολοφόνοι δεν θα ξεχαστεί».

 Δύο άτομα νοσηλεύονται φρουρούμενα. Κρίσιμη θεωρείται η κατάσταση της υγείας ενός 30χρονου ο οποίος νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Διαβάστε επίσης:

Tροχαίο στη Μεσογείων: Νεκρός ο 30χρονος οδηγός – Δύο τραυματίες

Εορταστικό ωράριο: Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα σήμερα

Bullying στο Αρσάκειο: «Τον λέγαμε μπούλη, κεφτεδάκι, γουρουνάκι…» – Τι κατέθεσαν οι 15χρονοι που κακοποίησαν συμμαθητή τους (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 21:32