search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 07:02
MENU CLOSE

Μάγδα Τσέγκου: «Λύγισε» στον αέρα – «Μου λέει: σκοτώθηκε ο Άγγελος, ήμουν στο πάτωμα, σε εμβρυακή στάση στο δωμάτιο» (Video)

09.04.2023 10:13
tsegkou

Για τον θάνατο του ανιψιού της, το καλοκαίρι του 2021, μίλησε η Μάγδα Τσέγκου στην εκπομπή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη που είχε θέμα το πένθος και τους τρόπους διαχείρισής του.

«Ο Άγγελος “έφυγε” ξαφνικά από ένα τροχαίο στις 24 Ιουλίου 2021 στη 13:00 το μεσημέρι και από τότε η ζωή όλων μας είναι τελείως διαφορετική, έχουν έρθει τα πάνω κάτω, τίποτα δεν είναι όπως πριν. Για να είμαι εδώ σήμερα, μίλησα με τη δίδυμη αδερφή του, τη Μελίνα, πρώτα. Μου είπε: θεία, να πας», ανέφερε η δημοσιογράφος.

«Το βίωσα πολύ σκληρά. Ήμουν διακοπές και με πήρε τηλέφωνο η καλύτερη φίλη της μαμάς μου. Μου λέει: έχει συμβεί κάτι, πρέπει να έρθεις επειγόντως στην Πρέβεζα. Μου λέει: σκοτώθηκε ο Άγγελος. Είναι σοκαριστική αυτή η στιγμή, το κεφάλι σου δεν το χωράει. Πήγα σπίτι, μάζεψα τα πράγματά μου και ό,τι μαύρα ρούχα είχα, πήγα στην Πρέβεζα και γύρισα από εκεί τον χειμώνα πια», περιέγραψε εμφανώς φορτισμένη.

«Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που το λέω αυτό, δεν ξέρω πως το κάνω τόσο εύκολα. Ντρέπομαι που το λέω αλλά δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς αυτό, δεν μας το μαθαίνει κανείς. Και τώρα με τα Τέμπη, όταν είδα αυτό το τρένο, αυτή την άμορφη μάζα, σκέφτηκα ότι έτσι είναι η ψυχή των ανθρώπων», εξήγησε η δημοσιογράφος.

«Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να κοιμηθείς, να κάνεις ένα μπάνιο, να φας και απλά να υπάρχεις. Εγώ το μόνο που ήθελα είναι να καθίσω κάτω σε εμβρυακή στάση στο πάτωμα με την ησυχία μου, δεν ήθελα τίποτα. Δεν ήθελα να ακούσω κανέναν θόρυβο, έκανα πάρα πολλούς μήνες να ακούσω μουσική», παραδέχεται η δημοσιογράφος για την τραγική απώλεια του ανιψιού της.

Διαβάστε επίσης:

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Δείχνει για πρώτη φορά τον χαμογελαστό γιο του (Photo)

J2US: Τα «πήρε» η Δρούτσα με τη Βανδή – «Άσε μας μωρέ με τις αστάθειες» (Video)

Μαγγίρα: «Κλείδωσε την πόρτα κι άρχισε να αυτοϊκανοποιείται» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 07:01