search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 06:03
MENU CLOSE

Αμπελόκηποι: Εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια σε είσοδο πολυκατοικίας (Video)

10.04.2023 07:43
peripoliko2111_new

Στόχος αγνώστων έγινε λίγο μετά τις 02:30 τα ξημερώματα της Μ. Δευτέρας πολυκατοικία στους Αμπελόκηπους και συγκεκριμένα στην οδό Συνταγματάρχου Γεωργούλα στους Αμπελόκηπους.

Σύμφωνα με την πληροφορίες, άγνωστοι έφτασαν στη μεταλλική γκαραζόπορτα της πολυκατοικίας και άφησαν ένα καρότσι σούπερ μάρκετ, στο οποίο είχαν τοποθετήσει εμπρηστικό μηχανισμό αποτελούμενο από τρία γκαζάκια και μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό. 

Από την έκρηξη που σημειώθηκε ξέσπασε μικρής έκτασης πυρκαγιά, ενώ οι κάτοικοι της ήσυχη γειτονιάς πετάχτηκαν έντρομοι στα μπαλκόνια τους, καθώς ο θόρυβος μέσα στη νύχτα ήταν εκκωφαντικός. 

Το αποτέλεσμα ήταν να προκληθούν υλικές ζημιές και μαυρίσματος στην είσοδο – μεταλλική γκαραζόπορτα της πολυκατοικίας.

Άμεσα ο χώρος αποκλείστηκε από την ΕΛ.ΑΣ. και κλιμάκιο του ΤΕΕΜ περισυνέλλεξε υπολείμματα του εμπρηστικού μηχανισμού. Όπως διαπιστώθηκε από τα τρία γκαζάκια είχαν σκάσει τα δύο, ενώ εντοπίστηκαν και κομμάτια από το μπιτόνι με το εύφλεκτο υγρό.

Την προανακριτική διαδικασία ανέλαβε η Κρατική Ασφάλεια, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποιος μπορεί να ήταν ο στόχος της επίθεσης.

Διαβάστε επίσης

Ζευγάρι διακινούσε ναρκωτικά σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βόλο – Χρησιμοποιούσαν τα παιδιά τους ως «βαποράκια»

Θεσσαλονίκη: Ληστεία σε φαρμακείο με την απειλή μεταλλικού αντικειμένου

Ρέθυμνο: Θα γέμιζε την αγορά με 114.000 κροτίδες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 02:46