search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 20:54
MENU CLOSE

Ανακύκλωση: Σκάνδαλο δεκάδων εκατομμυρίων με υπογραφή Γεωργιάδη και με τη βούλα της Κομισιόν, καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ

10.04.2023 15:38
anakiklosi-new

«Η Ελλάδα αναδεικνύεται και πάλι σε μαύρο πρόβατο της Ευρώπης. Αυτήν τη φορά για τα πολυκέντρα -τα περίφημα “σπιτάκια”- ανακύκλωσης», υπογραμμίζει, σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Όπως αποκάλυψε η Εφημερίδα των Συντακτών, η Κομισιόν, με επιστολή της, αφήνει σαφείς αιχμές για αδιαφάνεια στην ανακύκλωση, αλλά και σοβαρά ζητήματα απόδοσης του εξοπλισμού και παγώνει την ευρωπαϊκή χρηματοδότηση για το έργο, ζητώντας τα ρέστα από τον άριστο υπουργό Ανάπτυξης και την κυβέρνηση», επισημαίνει.

Όπως εξηγεί ο ΣΥΡΙΖΑ, πρόκειται για «ένα έργο που η κυβέρνηση επέλεξε να χρηματοδοτήσει όχι μία, αλλά δύο επιπλέον φορές, με ΕΣΠΑ και με το Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”, ενώ βάση του ευρωπαϊκού πλαισίου το χρηματοδοτούν υποχρεωτικά και μόνο πολίτες και επιχειρήσεις που επιβαρύνονται με ειδικό τέλος για την ανακύκλωση σε κάθε προϊόν που αγοράζουν».

«Σε ποιες τσέπες “γαλάζιων” παιδιών λοιπόν κατέληξαν δεκάδες εκατομμύρια από τα χρήματα των φορολογουμένων; Μετά την παρέμβαση κόλαφο και της Κομισιόν θεωρούμε αυτονόητη την παρέμβαση και των εισαγγελικών Αρχών», καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Διαβάστε επίσης:

Τσαπανίδου σε Μητσοτάκη για τα «λούμπεν ψηφοδέλτια»: Προσβολή στο πρόσωπο διακεκριμένων πολιτών (video)

Εκλογές 2023: Αποσύρθηκε από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ ο Σταύρος Καλογιάννης

Μητσοτάκης για κόμμα Κασιδιάρη: Ο ΣΥΡΙΖΑ «διαπράττει μέγιστο λάθος»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 20:53