search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 20:42
MENU CLOSE

Καινούργιου: «Με ενημέρωσαν ότι έφυγε μια πολύ αγαπημένη μου γυναίκα από τη ζωή» (video)

10.04.2023 14:04
kainourgiou_new

Η Κατερίνα Καινούργιου αναγκάστηκε να απουσιάσει για λίγο από την εκπομπή της Super Katerina καθώς έμαθε on air ότι ένα αγαπημένο της πρόσωπο έφυγε από τη ζωή.

Η παρουσιάστρια απολογήθηκε με τρεμάμενη φωνή και δάκρυα για την απουσία της εξηγώντας ότι μια πολύ αγαπημένη της γυναίκα έφυγε από τη ζωή.

Όπως είπε και η ίδια από τον αέρα της εκπομπής της: «Χίλια συγγνώμη που ήμουν απούσα. Με ενημέρωσαν ότι έφυγε μια πολύ αγαπημένη μου γυναίκα από τη ζωή και προσπάθησα λίγο να το διαχειριστώ. Θα προσπαθήσω να συνεχίσουμε κανονικά γιατί είμαστε επαγγελματίες».

Λίγο νωρίτερα, η παρουσιάστρια είχε ενημερωθεί on air για το τροχαίο που είχε το αγαπημένο της πρόσωπο: «Παιδιά με συγχωρείτε, δεν έχει γίνει κάτι, απλά έμαθα για έναν δικό μου άνθρωπο ότι χτύπησε πριν από λίγο στην περιοχή της Βούλας με τρίκυκλο, με πήραν γιατί είχε το τηλέφωνό μου στο κινητό του η αστυνομία και είναι σε κρίσιμη κατάσταση και έχω ταραχθεί λίγο μέχρι να μάθω λεπτομέρειες. Γι’ αυτό με βλέπετε έτσι».

Διαβάστε ακόμα:

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Είχα λέμφωμα σε τελευταίο στάδιο – Έλεγαν στον σύντροφό μου ότι έχω μια βδομάδα ζωής» (Video)

Survivor All Star: Πρωτοφανές ξέσπασμα από τον Τάκη Καραγκούνια – Αποχώρησε από το συμβούλιο (Video)

Χιου Τζάκμαν: Ο καρκίνος και η ανακοίνωση για τις βιοψίες του (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 20:42