search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 04:58
MENU CLOSE

Χιου Τζάκμαν: Ο καρκίνος και η ανακοίνωση για τις βιοψίες του (Video)

10.04.2023 11:16
xioy-tzakman-new

Ένα βίντεο με τον ίδιο να απολαμβάνει τα ποτά του σε ένα εστιατόριο ανήρτησε στο Instagram ο Χιου Τζάκμαν, την Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών.

Συγκεκριμένα, ο 54χρονος Αυστραλός ηθοποιός πίνει στην υγειά του όχι ένα αλλά δύο μαρτίνι, λίγες ημέρες αφότου ανακοίνωσε ότι είναι απαλλαγμένος από τον καρκίνο του δέρματος μετά από τη διπλή βιοψία την οποία υποβλήθηκε.

Ο πρωταγωνιστής του Wolverine σήκωσε τα δύο δάχτυλα του ψηλά θέλοντας να δείξει ότι οι δυο βιοψίες που έκανε βγήκαν αρνητικές.

«Μια σπάνια ευκαιρία» έγραψε στη λεζάντα ο Τζάκμαν που ετοιμάζεται να υποδυθεί τον Wolverine στο Deadpool 3.

Ο ηθοποιός είχε κάνει πριν από μερικές μέρες τις βιοψίες για καρκίνο του δέρματος και ανέβασε τα αποτελέσματα μέσω story.

«Βγήκαν τα αποτελέσματα από τις βιοψίες. ΑΡΝΗΤΙΚΑ!!! Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας. Την αισθάνθηκα. Και (ευχαριστώ) και τα ΜΜΕ που βοήθησαν για να κυκλοφορήσει αυτό το σημαντικό μήνυμα. Σας παρακαλώ να χρησιμοποιείτε πάντα αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας (ανεξαρτήτου εποχής)» είχε ενημερώσει.

Διαβάστε επίσης:

Τάσος Γιαννόπουλος: «Οφείλω την τηλεοπτική μου καριέρα στον Γιάννη Μπέζο»

Κρίστεν Στιούαρτ: Είχε γενέθλια και η αρραβωνιαστικιά της τής ευχήθηκε με ένα γλυκό ποστ

Καίτη Γκρέυ: Εύχεται καλό Πάσχα στο Tik Tok (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07