search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 15:57
MENU CLOSE

Τάσος Γιαννόπουλος: «Οφείλω την τηλεοπτική μου καριέρα στον Γιάννη Μπέζο»

10.04.2023 10:46
tasos-giannopoylos-new

Στην μακρόχρονη καλλιτεχνική του συνεργασία με τον Γιάννη Μπέζο, τόσο στην τηλεόραση όσο και το θέατρο, αναφέρθηκε ο Τάσος Γιαννόπουλος μιλώντας -μεταξύ άλλων- για τις οικονομικές απολαβές την περίοδο της μεγάλης επιτυχίας.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Λοιπόν απάντησε μεταξύ άλλων για το ενδεχόμενο ενός remake της σειράς «Ευτυχισμένοι μαζί».

«Να σας πω την αλήθεια, όχι. Δεν έχει κανένα νόημα κάτι τέτοιο. Δεν θα προσέφερε κάτι μια επάνοδός της. Καλό είναι μια σειρά να ολοκληρώνεται πάνω στην τρομερή επιτυχία της. Πάνω στην κορύφωσή της» είπε και πρόσθεσε:

«Μπορώ να πω ότι οφείλω όλη μου την καριέρα στον Γιάννη Μπέζο με απόλυτη σιγουριά και χαρά. Με τον Γιάννη Μπέζο ξαναπαίξαμε μαζί στην τηλεόραση 3 χρόνια αργότερα, στο σίριαλ “Κλινική Περίπτωση” και συνεργαζόμαστε τακτικά και στο θέατρο. Υπάρχει μια πολύ ωραία σχέση και επαγγελματική και φιλική, ένας σεβασμός, μια εκτίμηση. Ο Γιάννης δεν είναι καθόλου δύσκολος άνθρωπος. Είναι απόλυτος επαγγελματίας, θέλει τα πράγματα στη δουλειά να γίνονται σωστά. Όταν όμως τελειώνει η δουλειά, είναι πρώτος στην πλάκα. Είναι από τους λίγους ανθρώπους σ’ αυτόν τον χώρο που είναι καίριος, τίμιος και έντιμος και τιμάει το λόγο του. Όταν έπαιζα στ η σειρά “Ευτυχισμένοι μαζί”(2007-2009), ήταν οι τελευταίες καλές από οικονομική άποψη χρονιές, αλλά δεν είχα μεγάλο κασέ».

Διαβάστε επίσης:

Κρίστεν Στιούαρτ: Είχε γενέθλια και η αρραβωνιαστικιά της τής ευχήθηκε με ένα γλυκό ποστ

Καίτη Γκρέυ: Εύχεται καλό Πάσχα στο Tik Tok (video)

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Με δάκρυα στα μάτια αποκάλυψαν ότι έχασαν το πρώτο τους μωρό (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 15:57