search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 02:40
MENU CLOSE

Πρωταγωνιστής σε βίντεο κλιπ του Snik ο αστυνομικός που διακινούσε ναρκωτικά με περιπολικό

10.04.2023 19:24
astynomikos narkotika 098- new

Καλλιτεχνικές ανησυχίες φαίνεται ότι είχε ο 33χρονος αστυνομικός που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών το Σάββατο και υπηρετούσε σε τμήμα Ασφαλείας των νοτίων προαστίων της Αττικής, καθώς, όπως αποκαλύφθηκε, εμφανίζεται σε βίντεο κλιπ του γνωστού τράπερ Snik.

Σύμφωνα με το Mega, ο 33χρονος αστυνομικός με καλυμμένο το πρόσωπό του, στέκεται δίπλα στον τραγουδιστή κάνοντας χαρακτηριστικές χειρονομίες στο βίντεο κλιπ.

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος αστυφύλακας την περίοδο που εμφανιζόταν στα βίντεο κλιπ υπηρετούσε ως εν ενεργεία αστυνομικός.

Μέχρι το 2019 υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙΑΣ όταν και απομακρύνθηκε λόγω προβληματικής συμπροφοράς και αδράνειας. Στη συνέχεια ανέλαβε υπηρεσία σε Τμήμα Ασφαλείας των νοτίων προαστίων της Αττικής, σε παραλιακή περιοχή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι συνάδελφοί του τον είχαν δει εντός αγωνιστικού χώρου σε κάποια αθλητική εκδήλωση και θεώρησαν ότι είχε υπηρεσία και συμμετείχε στα μέτρα ασφαλείας που λάμβανε η αστυνομία. Όπως διαπιστώθηκε ήταν εκεί βοηθώντας το στήσιμο της συναυλίας του γνωστού τράπερ πριν την έναρξη της αθλητικής εκδήλωσης.

Σε άλλο βίντεο που έφερε στο φως το Mega, φαίνεται ο 33χρονος να σπάει με τα δάχτυλά του ένα ποτήρι σε μπαρ, επιδεικνύοντας τη δύναμή του.

Πώς οδηγήθηκαν στη σύλληψή του οι αρχές

Υπενθυμίζεται ότι οι Αρχές και συγκεκριμένα, η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, πέρασαν χειροπέδες σε συνολικά έξι άτομα, μεταξύ των οποίων βρίσκεται ένας αστυφύλακας, αλλά και ένας ειδικός φρουρός οι οποίοι υπηρετούν σε υπηρεσίες της Αττικής.

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί είναι κατά περίπτωση για παραβάσεις των νομοθεσιών περί εξαρτησιογόνων ουσιών και ερασιτεχνικού – επαγγελματικού αθλητισμού, καθώς και για παράβαση καθήκοντος.

Συγκεκριμένα, ο αστυφύλακας, τουλάχιστον από τον Οκτώβριο του 2022, διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, κυρίως ακατέργαστη κάνναβη, τις οποίες προμηθευόταν από έτερο συλληφθέντα. Από την άλλη, ο ειδικός φρουρός φαίνεται πως προμηθευόταν ναρκωτικά μόνο για ίδια χρήση.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η αστυνομία, ο αστυφύλακας χρησιμοποιούσε περιπολικό για να διακινεί ναρκωτικά και όπως αναφέρεται «η διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από τον ίδιο γινόταν με τη χρήση υπηρεσιακού αυτοκινήτου κατά την εκτέλεση διατεταγμένης υπηρεσίας».

Διαβάστε επίσης:

Hellenic Train: Για απόπειρα εξαγοράς των συγγενών των θυμάτων καταγγέλλει τη διοίκηση ο δικηγόρος των οικογενειών

ΤΕΕ: Παρέμβαση του προέδρου για την εκτός σχεδίου δόμηση και την εξέλιξη του χωρικού σχεδιασμού

«Καλάθι του Πάσχα»: Από 9,69 ευρώ το αρνί, δεν ξεπερνά τα 10,99 ευρώ/κιλό το κατσίκι στα σούπερ μάρκετ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 01:44