search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 15:04
MENU CLOSE

Πειθαρχικός έλεγχος για τον Κασιδιάρη: Χωρίς κινητό διαρρέει μηνύματα μίσους στο διαδίκτυο

11.04.2023 21:35
kasidiaris filakes domokou- new

Τη διενέργεια πειθαρχικού ελέγχου για τον καταδικασμένο και έγκλειστο στις φυλακές Δομοκού Ηλία Κασιδιάρη δρομολογούν οι αρχές, προκειμένου να εξετάσουν πώς ο ίδιος διαρρέει μηνύματά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς να διαθέτει κινητό τηλέφωνο ή πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με πηγές από τη γενική γραμματεία αντεγκληματικής πολιτικής του υπoυργείου Προστασίας του Πολίτη, τη Μ.Τετάρτη αναμένεται να συνεδριάσει το πειθαρχικό συμβούλιο της φυλακής Δομοκού, με τη συμμετοχή του εισαγγελέα που εποπτεύει το σωφρονιστικό κατάστημα και να εξετάσει εάν ο βαρυποινίτης καταδικασμένος για την συμμετοχή του στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης χρησιμοποιεί το καρτοτηλέφωνο όχι μόνο για να συνομιλεί με τους δικηγόρους και τους οικείους του για προσωπικά θέματα όπως έχει δικαίωμα ή για άλλους λόγους που εξυπηρετούν άλλες σκοπιμότητες.

Και αυτό καθώς στο διαδίκτυο έχει ανέβει υλικό με τη φωνή του, ακόμη και βίντεο με μηνύματα που ακούγεται ο ίδιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κασιδιάρης δεν έχει κινητό στη φυλακή-κάτι που απαγορεύεται-ούτε πρόσβαση στο ίντερνετ και αυτό έχει φανεί και από τους πολλούς ελέγχους που έχουν γίνει στο κελί του.

Επομένως,  αυτό που φαίνεται να συμβαίνει –σύμφωνα με τις πηγές από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη- είναι ότι χρησιμοποιεί το καρτοτηλέφωνο των φυλακών, συνομιλεί με κάποιους που τον ηχογραφούν και ακολούθως ανεβαίνουν στο διαδίκτυο αυτά που λέει.

Ανάλογος πειθαρχικός έλεγχος  είχε γίνει και το 2021 όταν το Συμβούλιο των Φυλακών είχαν απασχολήσει κηρύγματα μίσους που είχαν δει τότε το φως της δημοσιότητας.

 Αν το Συμβούλιο πάρει αποφάσεις, ενδιαφέρον θα έχει αν θα επιβάλει πειθαρχικές ποινές και τις είδους στον Κασιδιάρη, μετά τη συνεδρίασή του.

Διαβάστε επίσης:

Σοκαριστικό τροχαίο στον Άλιμο: Νεκρός οδηγός μηχανής – «Καρφώθηκε» σε Smart (Photos/Video)

Μπόρις Κλέιμαν: Αρνείται τις κατηγορίες για βιασμό, ισχυρίζεται ότι τον προκάλεσαν – Το χρονικό της σύλληψής του

Ιωάννινα: Σοβαρές καταγγελίες για στρατολόγηση μαθητών από οπαδικούς συνδέσμους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 15:03