search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 19:23
MENU CLOSE

ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ για τα ψηφοδέλτια: Λίγη ντροπή δε βλάπτει

12.04.2023 20:58
nea_dimokratia_new

Ανακοίνωση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε η ΝΔ με αφορμή τα σχόλια της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τα ψηφοδέλτια της κυβερνώσας παράταξης, όπου γινόταν λόγο για τις υπόλοιπες «γαλάζιες ακρίδες», δεδομένου ότι δεν θα είναι τελικά υποψήφιος ο Θέμης Χειμάρρας.

«Θέλει πολύ θράσος να βγάζει ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωση για τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, όταν έχει στα ψηφοδέλτιά του τον καταδικασμένο ομόφωνα και αμετάκλητα για παράβαση καθήκοντος Νίκο Παππά, τον mr. Villa “των 2.000 τη νύχτα” με δάνειο του ΟΕΚ, κ. Ραγκούση, με επιστρεπτέες και με καταγγελίες για παρεμβάσεις ώστε να κουκουλωθεί υπόθεση ανασφάλιστης εργαζόμενης σε συγγενική επιχείρηση, και τον Παύλο Πολάκη, που μέσω προγραφών απειλούσε και στοχοποιούσε δημοσιογράφους, δικαστικούς και πολιτικούς, τον οποίο έλεγαν ότι θα αφήναν εκτός, αλλά δεν τόλμησαν! Λίγη ντροπή δεν βλάπτει!» καταλήγει η ανακοίνωση της Πειραιώς.

Διαβάστε επίσης:

Με «πόλεμο» διαρροών απαντά το Μαξίμου στις καταγγελίες Τζανερίκου – «Τη φυλάει στην κυβέρνηση»

Μητσοτάκης: Απαγορεύει το TikTok στους υπουργούς υπό τον φόβο παρακολούθησης από τους Κινέζους

Εκλογές 2023: Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Σαργκάνης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 19:21