search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 04:20
MENU CLOSE

Μπόρις Κλέιμαν: Απολογείται για τον καταγγελλόμενο βιασμό της 17χρονης (Video)

13.04.2023 07:53
kleiman_new

Ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθεί σήμερα (13/4) το πρωί ο ποδοσφαιριστής Μπόρις Κλέιμαν προκειμένου να δώσει εξηγήσεις μετά την καταγγελία 17χρονης Βελγίδας μαθήτριας.

Ο πρώην τερματοφύλακας της ομάδας του Βόλου είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες του βιασμού, της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκου, προμήθεια και κατοχή ουσιών προς ιδία χρήση.

Ο 33χρονος αρνείται κατηγορηματικά όσα του αποδίδονται χωρίς, ωστόσο, να μπορεί να δώσει μια πειστική απάντηση για ποιο λόγο η κοπέλα στράφηκε σε βάρος του.

«Δεν χρησιμοποίησε ποτέ βία ούτε βίασε», αναφέρει ο συνήγορος του κατηγορούμενου Παναγιώτης Παπαδόπουλος εκτιμώντας πως βίντεο θα δικαιώσουν τον εντολέα του. 

«Ό,τι έχω να πω, θα το πω στο δικαστήριο. Αρνούμαι ότι τη βίασα. Χόρεψα μαζί της στο μπαρ και τίποτα άλλο», φέρεται να υποστήριξε ο ποδοσφαιριστής και πατέρας τριών ανήλικων παιδιών.

Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές έχουν λάβει δείγμα DNA από τον μέχρι πρότινος τερματοφύλακα του Βόλου καθώς και δείγμα νυχιών, προκειμένου να εξεταστούν και να προχωρήσουν σε ενδεχόμενη ταυτοποίηση.

Η ανήλικη, η οποία εξετάστηκε από την αρμόδια υπηρεσία, στην κατάθεση της φέρεται να περιγράφει με λεπτομέρειες τα όσα συνέβησαν τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης σε μπαρ στο Κολωνάκι.

Παράλληλα οι αρχές πήραν γενετικό υλικό και από τα ρούχα της 17χρονης Βελγίδας μαθήτριας.

Τα αποτελέσματα της ανάλυσης για ενδεχόμενη ταυτοποίηση, τα οποία αναμένονται σε 20 περίπου ημέρες, θα ρίξουν φως στις ακριβείς συνθήκες του καταγγελόμενου βιασμού της ανήλικης. Ενώ και τα ευρήματα που θα προκύψουν από την ιατροδικαστική εξέταση, σε συνδυασμό με κρίσιμες μαρτυρίες από θαμώνες του νυχτερινού μαγαζιού και βίντεο από κάμερες στο εσωτερικό του μπαρ, πρόκειται να συνθέσουν το παζλ της υπόθεσης.

Στα γυναικεία κρατητήρια της ΓΑΔΑ

Την ίδια ώρα ο 33χρονος κατηγορούμενος κρατείται στα γυναικεία κρατητήρια του 7ου ορόφου του μεγάρου της ΓΑΔΑ για λόγους ασφαλείας. Το ενδεχόμενο να δεχθεί επίθεση από συγκρατουμένους του ήταν ορατό και αυτός ήταν και ένας φόβος που εξέφρασε και ο ίδιος.

Παράλληλα, η σύζυγος του Κλέιμαν αναμένεται να βρεθεί μέσα στις επόμενες ώρες στην Αθήνα προκειμένου να συζητήσει με τον δικηγόρο του συζύγου της και να πάρει το παιδί της.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γνωστό αν θα παραστεί σήμερα στο δικαστήριο όπου θα αποφασιστεί αν ο ποδοσφαιριστής θα προφυλακιστεί ή όχι, στο πλευρό του συζύγου της, ή θα πάρει το παιδί της και θα επιστρέψει στην πατρίδα της, το Ισραήλ, όπου από εκεί θα αποφασίσει για τις επόμενες κινήσεις της.

Διαβάστε επίσης:

Πάσχα 2023: Ξεκίνησε η μεγάλη έξοδος των εκδρομέων – Γεμάτα φεύγουν τα πλοία από τα λιμάνια (Video)

Πύργος: Δύο συλλήψεις για νέα υπόθεση μαστροπείας ανήλικης – Νεαρός της κανόνιζε «ροζ» ραντεβού

Kαιρός – Πάσχα: Χαλάει τη Μ. Παρασκευή, βελτιώνεται την Κυριακή, πού θα προλάβουν να ψήσουν οβελία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 01:38