search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 17:41
MENU CLOSE

Εκλογές: Διευρύνεται το χάσμα ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ – Αιχμηρά σχόλια για Αντώναρο

13.04.2023 06:00
Αντώναρος: Ο μεσαίος χώρος είναι αυτός που πάντα δίνει τη νίκη - Media

Η υποψηφιότητα του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ έφερε αντίδραση στο ΠΑΣΟΚ. 

Η κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ ενεργοποίησε τα ανακλαστικά της Χαριλάου Τρικούπη, καθώς πολλοί τον είδαν ως ευκαιρία για να επισημάνουν την ιδεολογική απόσταση που χωρίζει το ΠΑΣΟΚ από το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης 

Ενδεικτικό είναι και τα πρώτα της Χαριλάου Τρικούπη για την επιλογή του Ευάγγελου Αντώναρου: «Εντάσσει, επιπλέον, στα ψηφοδέλτια του κόμματός του τον Ευάγγελο Αντώναρο, τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης που οδήγησε την Ελλάδα στη χρεοκοπία, μη παρεκκλίνοντας ούτε γραμμή από το δόγμα της απενοχοποίησης του Κώστα Καραμανλή, που υπηρετεί όλα τα χρόνια. Αλήθεια, ρώτησε ο κ. Τσίπρας τον κ. Αντώναρο ποια είναι η κυβέρνηση και ποιος ο πρωθυπουργός που οδήγησαν τη χώρα στο χείλος της χρεοκοπίας το 2009 για να τη σώσει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή το ΠΑΣΟΚ;»

Στο ίδιο ύφος άλλα αιχμηρά σχόλια των στελεχών του Κινήματος. «Ο κόσμος όλο και περισσότερο δυσκολεύεται να επιλέξει την καραμανλική δεξιά του ΣΥΡΙΖΑ από τη μητσοτακική δεξιά της ΝΔ». Συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη καταλογίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ «καιροσκοπισμό», ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ακόμα και σήμερα την κίνηση, «πολιτικά ακατανόητη».

Διαβάστε επίσης

Ο Μητσοτάκης και τα τατουάζ

Το «δίκτυο Συμβάλλω» είδε ο Στουρνάρας

Νέα Δημοκρατία: Η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ που θα ήθελαν στα ψηφοδέλτιά τους (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 17:41