search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 14:40
MENU CLOSE

Ντιέγκο Μαραντόνα: Στο εδώλιο οκτώ άτομα για τον θάνατό του – Ανθρωποκτονία με πρόθεση η κατηγορία

19.04.2023 16:13
MARADONA_NEW

Ανοίγει ξανά ο «φάκελος» του θανάτου του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 25 Νοεμβρίου του 2020.

Οκτώ κατηγορούμενοι οδηγούνται οριστικά σε δίκη για τον θάνατο του Μαραντόνα, καθώς τα άτομα αυτά κατηγορούνται για «ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο», όπως είχαν διατάξει από πέρυσι οι εισαγγελείς και ο δικαστής της υπόθεσης.

Οι οκτώ κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης από 8 έως 25 χρόνια. Πρόκειται για τον προσωπικό γιατρό του Αργεντινού θρύλου, Λεοπόλδο Λούκε, τη ψυχίατρό του Αγκουστίνα Κοσάτσοφ, τον ψυχολόγο Κάρλος Άνχελ Ντίας, τη γιατρό Νάνσι Έντιθ Φορλίνι, τον επικεφαλής νοσηλευτή Μαριάνο Αριέλ Περόνι, τη νοσηλεύτρια Νταϊάνα Χισέλ Μαδρίδ, τον νοσηλευτή Ρικάρδο Ομάρ Αλμιρόν και τον γιατρό της κλινικής, Πέδρο Πάμπλο Ντι Σπάνια.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας λόγω του εθισμού του στο αλκοόλ και πέθανε σε ηλικία 60 ετών από πνευμονικό οίδημα και καρδιακή ανεπάρκεια.

Διαβάστε επίσης:

Αλέξης Κούγιας: Βούρκωσε στη συνέντευξη Τύπου για τον Ηρακλή – «Επέστρεψα σπίτι μου, η ομάδα δεν θα ξαναπτωχεύσει» (Video)

Νέα CEO στη Ρόμα η Λίνα Σουλούκου

Ολυμπιακός: Και επίσημα Έλληνας ο Γουόκαπ – Δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 14:39