search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 04:47
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Παραμένει ο προβληματισμός για την Αττική – Πρώτη εμφάνιση Κοντονή ως υποψηφίου 

19.04.2023 06:00
pasok_grafeia_new

Μεγάλο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το ΠΑΣΟΚ στην Αττική σύμφωνα με δημοσκοπήσεις που έχουν στην Χαριλάου Τρικούπη. 

Εκτός του Βόρειου Τομέα της Αθήνας σε καμία άλλη εκλογική περιφέρεια δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πάνω από 10%. Το πρόβλημα είναι ακόμα μεγαλύτερο στον Πειραιά, εκεί όπου και στην Α’ και στην Β’ περιφέρεια έχει ποσοστά – πάντα σύμφωνα με τις έρευνες – περίπου στο 8%. Παράλληλα χαμηλά είναι ποσοστά που συγκεντρώνει το ΠΑΣΟΚ και στον Νότιο Τομέα της Αθήνας

Το πρόβλημα για την Αττική δεν είναι κάτι καινούργιο καθώς έχει εντοπιστεί εδώ και μεγάλο διάστημα. Μάλιστα, για το λόγο αυτό ο Νίκος Ανδρουλάκης είχε ζητήσει από τα στελέχη του και τους υποψηφίους να δίνουν μεγαλύτερη μάχη και να μην στοχεύουν μόνο σε μέλη ή ψηφοφόρους του κόμματος. Είχε ζητήσει «μεγαλύτερο άνοιγμα στην κοινωνία». 

Όλα αυτά την ώρα που την πρώτη του εμφάνιση ως υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ έκανε ο Σταύρος Κοντονής. Ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης εμφανίστηκε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 έχοντας απέναντι του την πρώην συντρόφισσα του Κατερίνα Νοτοπούλου από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Δημήτρη Βαρτζόπουλο από την Νέα Δημοκρατία. 

Αν και δεν το κάνουμε συχνά θα ευλογήσουμε τα… γένια μας αφού η στήλη πρώτη έγραψε για την υποψηφιότητα του Σταύρου Κοντονή και τις συναντήσεις που είχε με τον Νίκο Ανδρουλάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες του topontiki.gr ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ θεωρεί πολύ σοβαρό και αξιόλογο πολιτικό τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. 

Διαβάστε επίσης:

Με το πλοίο της γραμμής επέστρεψε από την Τήνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης (Video)

Νέα Δημοκρατία: Δημοσκόπηση για τους υποψήφιους στον Βόρειο Τομέα – Η ανατροπή και η έκπληξη 

Εκλογές: Διευρύνεται το χάσμα ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ – Αιχμηρά σχόλια για Αντώναρο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50