search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 20:20
MENU CLOSE

Κουτσελίνη: «Πολιτικό παιχνίδι πίσω από την υπόθεση Γεωργούλη» (Video)

22.04.2023 16:40
KOUTSELINI_NEW

Τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση με τον Αλέξη Γεωργούλη σχολίασε η παρουσιάστρια Ζήνα Κουσελίνη σε δηλώσεις της στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι».

Όπως δήλωσε η Ζήνα Κουτσελίνη, «ο Αλέξης Γεωργούλης είναι ένα πρόσωπο, που όσο καιρό είμαι μπροστά στις κάμερες, δεν έχω ακούσει το παραμικρό γι’ αυτόν όλα αυτά τα χρόνια και οφείλω να το πω δημόσια».

«Από την άλλη πλευρά υπάρχει η αλήθεια αυτής της γυναίκας που όπως φαίνεται έχει περιγράψει μέσα από γνωματεύσεις και ιατροδικαστικά έγγραφα», πρόσθεσε.

Συνεχίζοντας σχολίασε ότι πίσω από την υπόθεση υπάρχει «ένα έντονο πολιτικό παιχνίδι που κάθε κόμμα προσπαθεί να το βάλει στο δικό του όχημα και να προχωρήσει με αυτό. Μπροστά σε τέτοια γεγονότα δεν ταιριάζει να εκμεταλλεύεται κάποιο κόμμα τις αλήθειες της κάθε γυναίκας».

Διαβάστε επίσης:

Ναταλία Γερμανού: Επέστρεψε στην εκπομπή μετά το χειρουργείο (Video)

Υπόθεση Γεωργούλη: Έξαλλος ο Κρομμύδας με τη δήλωση της Τσαγγάνη (Video)

Τανιμανίδης για Dragons Den: «Του χρόνου θα πάει καλύτερα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 20:17