search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 12:23
MENU CLOSE

Κανελλόπουλος: Διαψεύδει συνεργασία με Εμφιετζόγλου – Μπογδάνο (Video)

23.04.2023 11:33
anastasios kanellopoulos

Διαψεύδει κατηγορηματικά ο Αναστάσιος Κανελλόπουλος πως είναι «στα σκαριά» εκλογική συνεργασία με το κόμμα Εμφιετζόγλου-Μπογδάνου.

Μιλώντας το πρωί της Κυριακής στον τηλεοπτικό σταθμό του OPEN, ο πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου δήλωσε ότι δεν έχει συζητηθεί καμία συνεργασία με το κόμμα των Εμφιετζόγλου και Μπογδάνου για τις εκλογές τις 21ης Μαΐου. «Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ούτε ζητήσαμε ούτε μας ζητήθηκε συνεργασία με το κόμμα Εμφιετζόγλου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

O πρώην δικαστικός, ο οποίος ανέλαβε πρόεδρος του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη, «Έλληνες», ζήτησε την επανενεργοποίηση του κόμματός του «ΕΑΝ» από τον Άρειο Πάγο, ως «απάντηση» στο μπλόκο μετά τη νομοθετική παρέμβαση της κυβέρνησης.

Ο Αναστάσιος Κανελλόπουλος δήλωσε σήμερα ότι συζητήθηκε συνεργασία με το κόμμα του Κασιδιάρη, με ανάληψη της προεδρίας από μεριάς του πρώην αντιεισαγγελέα. Ωστόσο, έκανε λόγο για «συνομωτικό σχέδιο» στο οποίο συμμετείχαν «πρώτης γραμμής κυβερνητικά στελέχη… περιμέναμε πως θα εξελιχθεί το σχέδιο αυτό».

Ο πρώην αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου ισχυρίστηκε ότι το κόμμα του Κασιδιάρη δεν μπορεί να συγχέεται με τη Χρυσή Αυγή γιατί πρόκειται για κόμμα που ιδρύθηκε το 2020 και πρέπει να κρίνεται για τα χρόνια που υφίσταται. «Σήμερα σημαίνοντα κυβερνητικά στελέχη υπήρξαν κομμουνιστές», αντέτεινε.

Ο Αναστάσιος Κανελλόπουλος σχολίασε ότι υπάρχει τεκμήριο αθωότητας για τον Ηλία Κασιδιάρη, καθώς δεν υπάρχει αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση και μέχρι τότε ο κατηγορούμενος πρέπει να θεωρείται αθώος, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι ο Κασιδιάρης δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές, ούτε το κόμμα «Έλληνες» θα συμμετέχει σε αυτές, χαρακτηρίζοντας τη διαδικασία «φάρσα».

Τέλος, πρόσθεσε ότι αποκλείεται να συμμετέχουν υποψήφιοι πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής στο «ΕΑΝ».

Διαβάστε επίσης:

Υπουργείο Εξωτερικών: Επιχείρηση απεγκλωβισμού Ελλήνων από το Σουδάν

Δημήτρης Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ δεν θα προδώσει τον λαό

Τι μάθαμε από το μήνυμα Μητσοτάκη για τις εκλογές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 12:23