search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 05:08
MENU CLOSE

Φωτιά σε κτίριο στην Αιόλου – Κίνδυνος κατάρρευσης (Video)

24.04.2023 08:55
PYROSVESTIKI-NEW

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία νωρίς το πρωί της Δευτέρας έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στο κέντρο της Αθήνας.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην οδό Αιόλου, κοντά στην εκκλησία της Αγίας Ειρήνης.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν υπήρχε κάποιος άνθρωπος μέσα στο κτίριο.

«Υπάρχει κίνδυνος κατάρρευσης»

«Δεν έχουμε αναφορές για ανθρώπους που κινδυνεύουν άμεσα» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός, ωστ΄σοο έκανε λόγο για κίνδυνο κατάρρευσης του κτιρίου

«Έχει καταρρεύσει η οροφή του εγκαταλειμμένου για το σκοπό αυτό έκτος από το κλιμακοφόρο όχημα θα αναπτυχθεί μια άλλη υψηλότερη κλίμακα γύρω στα 22 μέτρα, θέλουμε να καλύψουμε και την κάτω γωνία του κτιρίου για να μην επεκταθεί η φωτιά σε όμορα κτίρια. Δεν μπορούμε να εισέλθουμε μέσα στο κτίριο αυτή τη στιγμή. Υπάρχει κίνδυνος καταρρεύσεων σε αυτές τις περιπτώσεις. Με το που μπορούμε θα κάνουμε άμεσα τον έλεγχο μας»

Προληπτικές εκκενώσεις των γύρω κτιρίων

«Αυτή τη στιγμή δεν κινδυνεύουν σπίτια να επεκταθεί η φωτιά προληπτικά θέλουμε εκκένωση των ανθρώπων για να προστατευτούν κυρίως από τον καπνό» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής.

Σουδάν: Απεγκλωβίστηκαν ακόμη 10 Έλληνες – Βρίσκονται στο Τζιμπουτί

Απόπειρα αρπαγής ανηλίκου στη Ν. Φιλαδέλφεια: Σοκάρει η μαρτυρία του πατέρα

Νέα Ιωνία: 4 συλλήψεις για τα μαχαιρώματα κοντά στον σταθμό ΗΣΑΠ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20