search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 22:24
MENU CLOSE

Μυτιλήνη: Στον ανακριτή η 48χρονη που περιέλουσε τον σύζυγό της με βενζίνη – Ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας, κατέθεσε φίλη της (Video)

24.04.2023 16:50
mitilini- 48xroni 876- new

Ενώπιον του ανακριτή βρέθηκε, μαζί με τον δικηγόρο της για να καταθέσει το απολογητικό της υπόμνημα η 38χρονη που έλουσε με βενζίνη τον άντρα της και στη συνέχεια του έβαλε φωτιά μέσα στην ταβέρνα που διατηρούσαν στη Μυτιλήνη, προκαλώντας του εγκαύματα στο 45% του σώματός του.

Ο σύζυγος της 48χρονης παραμένει διασωληνωμένος στη Β’ ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη και η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη και βαρύτατη. Ο 58χρονος δεν υποβλήθηκε και ούτε προγραμματίζονται άλλα χειρουργεία σε αυτή τη φάση, σύμφωνα με το aeolos.tv.

«Ήταν θύμα ενδοοικογενεικής βίας»

Νωρίτερα, κατέθεσε στον ανακριτή μία φίλη της κατηγορουμένης, η οποία με φωτογραφικό υλικό παρουσίασε περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της 48χρονης. 

Τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας όπως δήλωσε στην ΕΡΤ ο δικηγόρος της 48χρονης Τάσος Χατζηγιάννης, επιβεβαιώνει και το πόρισμα ιατροδικαστικής έκθεσης στην οποία αποκαλύπτεται η κατηγορούμενη φέρεται να έχει σημάδια που προκλήθηκαν λίγες ημέρες νωρίτερα αλλά και παλαιότερα και τώρα βρίσκονται σε αποδρομή.

Στην περίπτωση που ο ανακριτής αποφασίσει την προφυλάκισή της, αναμένεται να οδηγηθεί στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.

«Το μετάνιωσε η Μαρία μου»

Εν τω μεταξύ ο πατέρας της κατηγορούμενης γυναίκας συνάντησε την κόρη του έξω από το γραφείο του ανακριτή στο Δικαστικό Μέγαρο Μυτιλήνης, όπου οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικών το μεσημέρι της Δευτέρας.

«Το μετάνιωσε η Μαρία μου…» επανέλαβε, επιμένοντας στο αίτημά του να μην προφυλακιστεί η κόρη του καθώς είναι η μόνη που τον φροντίζει. Ο πατέρας της 48χρονης, δεν ήξερε ότι η γυναίκα αντιμετώπιζε τέτοια προβλήματα στον έγγαμο βίο της και δήλωσε συγκλονισμένος από την εξέλιξη των πραγμάτων.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το περαστικό συνέβη στην ταβέρνα που διατηρεί το ζευγάρι στη Μυτιλήνη. Φέρονται να τσακώθηκαν για άγνωστο λόγο και η γυναίκα που ήταν δίπλα στην ψησταριά και άναβε τα κάρβουνα πήρε το μπιτόνι με τη βενζίνη και αφού περιέλουσε με αυτό τον σύζυγο της τού έβαλε φωτιά.

Η δράστιδα συνελήφθη και κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου, ενώ ο σύζυγός της μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης σε κρίσιμη κατάσταση. Σημειώνεται ότι το ζευγάρι έχει χάσει τα δύο από τα τρία παιδιά του, σύμφωνα με το lesvosnews.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννινα: Προσπάθησε να ρίξει το αυτοκίνητο σε γκρεμό με τη γυναίκα και το παιδί μέσα

Τα βρήκαν Λύρας και 92χρονη: Αποσύρθηκαν οι μηνύσεις, λήξαν το επεισόδιο

ΣτΕ: Νόμιμη η διεξαγωγή της ψηφοφορίας εκτός Ελλάδας την 20η Μαΐου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 22:16