search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 05:35
MENU CLOSE

Τα βρήκαν Λύρας και 92χρονη: Αποσύρθηκαν οι μηνύσεις, λήξαν το επεισόδιο

24.04.2023 16:16
liras plastikos xeirourgos- new

Εκτός δικαστηρίου διευθετήθηκε η υπόθεση ανάμεσα στον γνωστό πλαστικό χειρουργό Γιάννη Λύρα και 92χρονη γειτόνισσά του, με την οποία ήρθαν σε προστριβή και αλληλομηνύθηκαν, με αποτέλεσμα ο πλαστικός χειρουργός να περάσει το Σαββατοκύριακο στο κρατητήριο.

«Δεν υπήρξε διαπληκτισμός και ξυλοδαρμός με την 92χρονη για τα κοινόχρηστα. Αυτά είναι στη σφαίρα της φαντασίας. Δεν ήμουν καν το βράδυ του Σαββάτου στο σπίτι μου, αλλά στην Αγία Παρασκευή με φίλους. Έχω υποβάλλει από το Μάρτιο του 2023 μήνυση στην ηλικιωμένη για παρενόχληση του τρίχρονου παιδιού μου, παρενόχληση που μπορεί να πηγάζει ενδεχομένως και από υπερβολική αγάπη. Το βράδυ του Σαββάτου το παρενόχλησε ακόμη μια φορά στον κήπο του σπιτιού. Υπέβαλα νέα μήνυση και η άλλη πλευρά σκηνοθέτησε ένα συμβάν ξυλοδαρμού. Σήμερα ανακλήθηκε η μήνυση γιατί δεν υπήρξε ποτέ σωματική βλάβη» δήλωσε ο Γιάννης Λύρας μετά το τέλος της περιπέτειας.

Όπως έγινε γνωστό ο κ. Λύρας είχε περάσει το Σαββατοκύριακο στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Κηφισιάς, καθώς η γυναίκα κατέθεσε μήνυση σε βάρος του μετά από καβγά που είχαν. Όμως, το μεσημέρι της Δευτέρας, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και αποφάσισαν να μην δώσουν συνέχεια στα δικαστήρια στην αντιπαράθεσή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίτερα από την εισαγγελία είχε ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του κ. Λύρα για απειλή, σωματική βλάβη και εξύβριση και στη συνέχεια ο ίδιος παραπέμφθηκε στο αρμόδιο αυτόφωρο δικαστήριο να δικαστεί. Πλην όμως η υπόθεση αυτή έκλεισε.

Το χρονικό του περιστατικού

Όλα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου (22/4), όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Λύρας καβγάδισε με 92χρονη, ένοικο της πολυκατοικίας όπου διαμένει, με αποτέλεσμα να κληθεί η Αστυνομία.

Οι Αρχές μετέβησαν στο σημείο όπου σύμφωνα με την ηλικιωμένη ο Γιάννης Λύρας τη χτύπησε και χρειάστηκε να διακομιστεί στο ΚΑΤ με το ΕΚΑΒ.

Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός κατέθεσε μήνυση για εξύβριση και απειλή, με τους αστυνομικούς να μεταβαίνουν στο νοσοκομείο ώστε να τη συλλάβουν. Τότε, η 92χρονη κατέθεσε μήνυση εις βάρος του κ. Λύρα για το επεισόδιο στην πολυκατοικία. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα η ηλικιωμένη αφέθηκε ελεύθερη, ενώ ο κ. Λύρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Λύρας κατέθεσε μήνυση για ψευδή κατάθεση και εις βάρος συγγενικού προσώπου της 92χρονης.

Τελικά, όπως αναφέρθηκε, το επεισόδιο θεωρήθηκε λήξαν.

Διαβάστε επίσης:

ΣτΕ: Νόμιμη η διεξαγωγή της ψηφοφορίας εκτός Ελλάδας την 20η Μαΐου

Αχαρνές: Βρέθηκαν 4 σφαίρες στο σχολείο που σκοτώθηκε ο 11χρονος Μάριος

Αγρίνιο: Την ενοχή του 28χρονου ποδοσφαιριστή για ασέλγεια σε 4χρονο πρότεινε ο εισαγγελέας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31