search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 04:45
MENU CLOSE

Τζο Μπάιντεν: Και επίσημα υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του 2024 (video)

25.04.2023 13:21
jobiden_new

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε επισήμως ότι θα επιδιώξει δεύτερη προεδρική θητεία στις προεδρικές εκλογές του 2024, σύμφωνα με βίντεο της προεκλογικής εκστρατείας που αναρτήθηκε στο twitter.

«Κάθε γενιά έχει μία στιγμή που πρέπει να υψώσει το ανάστημά της για την δημοκρατία. Να υψώσει το ανάστημά της για τις θεμελιώδεις ελευθερίες. Πιστεύω ότι αυτή είναι η δική μας. Για τον λόγο αυτό διεκδικώ την επανεκλογή μου ως προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών. Ενωθείτε μαζί μας. Ας τελειώσουμε την δουλειά», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο Τζο Μπάιντεν ανακοινώνοντας επισήμως την υποψηφιότητά του, συνοδεύοντας το μήνυμά του με μία φωτογραφία του ιδίου μαζί με την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις.

Ο Μπάιντεν στο βίντεο αναφέρεται στην εκλογική αναμέτρηση του επόμενου έτους την οποία χαρακτήρισε «μια μάχη κατά του ρεπουμπλικανικού εξτρεμισμού».

Το βίντεο ξεκινά με εικόνες της 6ης Ιανουαρίου 2021 και την επίθεση κατά του Κονγκρέσου από τους οπαδούς του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. Ο Τζο Μπάιντεν υπόσχεται να προστατεύσει τις προσωπικές ελευθερίες των Αμερικανών. «Ελευθερία – προσωπική ελευθερία – είναι θεμελιώδης για αυτό που αντιπροσωπεύουμε ως Αμερικανοί», λέει ο αμερικανός πρόεδρος στο 3λεπτο βίντεο.

«Σε ολόκληρη την χώρα, οι εξτρεμιστές του MAGA περιμένουν για να επιτεθούν σε αυτές τις θεμελιώδεις ελευθερίες, για να περικόψουν την Κοινωνική Ασφάλιση που πληρώσατε μια ολόκληρη ζωή, κόβοντας παράλληλα τους φόρους για τους πλουσιότερους, υπαγορεύοντας ποιες αποφάσεις οι γυναίκες μπορούν να πάρουν για την υγεία τους, απαγορεύοντας βιβλία και λέγοντας στους ανθρώπους ποιους μπορούν να αγαπούν, δυσκολεύοντας ταυτόχρονα για σας την δυνατότητα ψήφου»

«Όταν έθεσα υποψηφιότητα για πρόεδρος πριν από τέσσερα χρόνια, είπα ότι βρισκόμαστε σε μια μάχη για την ψυχή της Αμερικής. Και εξακολουθούμε να βρισκόμαστε», λέει στο βίντεο ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

«Γνωρίζω την Αμερική και ξέρω ότι είμαστε καλοί και τίμιοι άνθρωποι. Ξέρω ότι παραμένουμε μία χώρα που πιστεύει στην εντιμότητα και τον σεβασμό, και αντιμετωπίζουμε ο ένας τον άλλον με σεβασμό».

«Το ερώτημα το οποίο καλούμαστε να απαντήσουμε τα επόμενα χρόνια είναι αν θα είμαστε περισσότερο ή λιγότερο ελεύθεροι. Αν θα έχουμε περισσότερα ή λιγότερα δικαιώματα», προσθέτει ο Μπάιντεν

«Ξέρω ποια θέλω να είναι η απάντηση και νομίζω κι εσείς επίσης. Δεν είναι ώρα να εφησυχάσουμε. Γι’ αυτό και θα είμαι ξανά υποψήφιος», λέει ακόμη στο βίντεο ο Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Ζηλανδία: Ηλιακό τσουνάμι «σκόρπισε» απίστευτα χρώματα στον ουρανό (Videos)

NASA: Εκτοξεύει δύο μικροσκοπικούς δορυφόρους για να παρακολουθεί τις καταιγίδες

Τζο Μπάιντεν: Ανακοινώνει σήμερα την υποψηφιότητά του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34