search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 22:13
MENU CLOSE

Προειδοποίηση Μεντβέντεφ για Ουκρανία: Είμαστε στο χείλος ενός νέου Παγκόσμιου Πολέμου

25.04.2023 12:33
dmitry_medvedev_new

Καμπανάκι κινδύνου ότι η ανθρωπότητα βρίσκεται κοντά στο ενδεχόμενο ενός νέου Παγκόσμιου Πολέμου έκρουσε ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας προειδοποίησε σήμερα, Τρίτη (25/4), ότι ο κόσμος πιθανόν βρίσκεται στο χείλος ενός νέου παγκόσμιου πολέμου τονίζοντας ότι αυξάνονται επίσης οι κίνδυνοι μιας πυρηνικής αντιπαράθεσης.

 «Ο κόσμος είναι άρρωστος και είναι αρκετά πιθανόν ότι βρίσκεται στο χείλος ενός νέου παγκόσμιου πολέμου», επεσήμανε σε συνέδριο στη Μόσχα ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, αντιπρόεδρος στο πανίσχυρο συμβούλιο ασφαλείας του Πούτιν.

Ο ίδιος δήλωσε ότι ένας τέτοιος Παγκόσμιος Πόλεμος δεν είναι αναπόφευκτος, αλλά πρόσθεσε πως οι κίνδυνοι μιας πυρηνικής αντιπαράθεσης αυξάνονται –και είναι πιο σοβαροί από τις ανησυχίες για την κλιματική αλλαγή.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Ζηλανδία: Ηλιακό τσουνάμι «σκόρπισε» απίστευτα χρώματα στον ουρανό (Videos)

NASA: Εκτοξεύει δύο μικροσκοπικούς δορυφόρους για να παρακολουθεί τις καταιγίδες

Τζο Μπάιντεν: Ανακοινώνει σήμερα την υποψηφιότητά του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 22:12