search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 17:06
MENU CLOSE

Άννα Διαμαντοπούλου: Αυτούς τους βουλευτές θα ψήφιζα από ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ  

26.04.2023 06:30
diamantopoulou -new

Τις προτάσεις της για τους βουλευτές που θα ψήφιζε στις εκλογές από τα τρία μεγαλύτερα κόμματα κάνει με ανάρτησή της η Άννα Διαμαντοπούλου.

Η Πρόεδρος του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα δεν αναφέρει απλώς τους βουλευτές που ξεχωρίζει αλλά εξηγεί και τους λόγους.

Γράφει η Άννα Διαμαντοπούλου στο facebook

Παρακολουθώ τις προεκλογικές εκστρατείες των υπ. Βουλευτών στο Facebook. Τι ξεχώρισα προς το παρόν: Στέφανος Παραστατίδης ΠΑΣΟΚ Κιλκίς: Εναλλακτικός, ουσιαστικός, καινοτόμος πειστικός…ένα κόμμα μόνος του. Φωτεινή Πιπιλή, ΝΔ – Α’ Αθήνας. Βουλευτής 365 μέρες το χρόνο… παρουσιάζει για το τι πάλεψε και το τι κατάφερε για τους πολίτες της περιφέρειάς της. Κώστας Ζαχαριάδης ΣΥΡΙΖΑ, στα Βόρεια, στα πλαίσια των κανόνων δεοντολογίας του κομματος (αυστηροί αλλά σημαντικοί για την Δημοκρατία) δεν υπάρχει περιθώριο προσωπικού σχεδιασμού, ξεχωρίζει όμως για την νηφαλιότητα , την ψυχραιμία και την ήρεμη παρουσία στις συζητήσεις. Νομίζω αξίζει να αναδείξουμε παρουσίες από όλα τα κόμματα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις προσωπικές επιλογές της κ. Διαμαντοπούλου, σύμφωνα με φιλοκυβερνητικά μέσα φαίνεται να είναι πιο κοντά στη ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο topontiki.gr για τον Νίκο Ανδρουλάκη και στην ερώτηση για το αν μπορεί να υπάρχει κυβέρνηση «χωρίς Πρωθυπουργό Μητσοτάκη ή Τσίπρα» είχε αναφέρει: «Θεωρώ πως είναι ιδιαίτερα ευφάνταστο πολιτικό σενάριο. Αποτυπώνει σε μεγάλο βαθμό την ανάγκη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ να εκφράσει και τα τρία ρεύματα που υπάρχουν στο κόμμα του. Εσωτερικά λοιπόν μπορεί να αποδίδει αλλά ουδείς από τους υποτιθέμενους εταίρους δεν το δέχεται».

Διαβάστε επίσης:

Αλέξης Τσίπρας: Η… επίθεση αγάπης από την Πάτσα, στο πλατό του Happy Day (video)

Τα μπουφάν… «Στέλιος Πέτσας» και το τρολάρισμα της Ανθής Βούλγαρη (video)

ΠΑΣΟΚ: Ποιοι «βλέπουν» Ευρωβουλή αν επιστρέψει η λίστα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 17:04