search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 10:16
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Φρίκη με τον πατέρα που έπνιξε το παιδί του – Βρέθηκε στα σαγόνια αλιγάτορα

26.04.2023 11:04
fonos-ameriki

Η αστυνομία της Φλόριντα αποκάλυψε τη φρικτή ιστορία του μόλις δύο ετών Τέιλεν Μόσλεϊ ο οποίος είχε βρεθεί μέσα στο στόμα ενός αλιγάτορα. Στα σαγόνια του ερπετού τον είχε πετάξει ο ίδιος του ο πατέρας αφού τον έπνιξε.

Οι έρευνες της αστυνομίας οδήγησαν στον εντοπισμό του αγνοούμενου αγοριού  στο στόμα ενός αλιγάτορα και βασικός ύποπτος ήταν ο πατέρας του, ο οποίος νωρίτερα φέρεται να δολοφόνησε τη σύζυγό του.

Η ιατροδικαστική έρευνα έδειξε ότι ο πατέρας του παιδιού το είχε πνίξει ενώ λίγο είχε σκοτώσει και την 20χρονη μητέρα του παιδιού.

Όπως μεταδίδει η Mirror, o φόνος είχε γίνει 29 Μαρτίου. Ο δράστης, Τόμας Μόσλεϊ, που είναι 21 ετών, μαχαίρωσε τη γυναίκα πάνω από 100 φορές, έπειτα από πάρτι γενεθλίων. Το πτώμα της βρέθηκε, αλλά είχε χαθεί το παιδί, που εντοπίστηκε νεκρό δύο ημέρες αργότερα, στις 31 Μαρτίου, μέσα στο στόμα αλιγάτορα. Η αυτοψία έδειξε ότι το παιδί είχε πεθάνει πριν βρεθεί στο στόμα του ζώου.

Δείτε το video:

Διαβάστε επίσης:

Ιαπωνία: Συνετρίβη το πρώτο διαστημικό της σκάφος λίγο πριν την προσελήνωση

Σουδάν – συγκλονιστική μαρτυρία Έλληνα: «Είδα να σκοτώνουν ανθρώπους εν ψυχρώ» (Videos)

Ερντογάν: Διέκοψε συνέντευξη λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 10:11