search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 06:21
MENU CLOSE

Πύργος Πειραιά: Συμφωνία μίσθωσης με Inditex για Zara και Zara home –  Ποιες εταιρίες έχουν ήδη κλείσει θέση στο κτίριο

27.04.2023 16:42
pirgos Peiraia 543- new

Σε συμφωνία με τον όμιλο Inditex για τη μίσθωση καταστήματος Zara και Zara Home κατέληξε η διοίκηση του Πύργου Πειραιά.

Πρόκειται για τον πιο σημαντικό μισθωτή του εμβληματικού κτιρίου μέχρι στιγμής τουλάχιστον σε ότι αφορά τη λιανική καθώς τα καταστήματα Zara και Zara Home αναμένεται να καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο τμήμα των διαθέσιμων εμπορικών χώρων.

Ειδικότερα, η συμφωνία αφορά στη μίσθωση καταστήματος συνολικής εκμισθούμενης επιφάνειας 5.850 τ.μ., που θα καταλαμβάνει χώρους από το ισόγειο έως και τον 2ο όροφο.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός από τα κατάστημα Zara και Zara Home, η διοίκηση του Πύργου έχει έρθει σε συμφωνία και με την startup Dialectica, για τη μίσθωση 6 ορόφων γραφείων συνολικής μεικτής επιφάνειας περίπου 6.210 τ.μ.

Στους γραφειακούς χώρους που θα διαθέτει ο Πύργος Πειραιά συνολικής επιφάνειας 19.250 τ.μ. αναμένεται να εγκατασταθούν τουλάχιστον άλλες δύο μεγάλες εταιρίες.

Επίσης, θέση στο ισόγειο και στον πρώτο όροφο του κτιρίου έχει κλείσει η βρετανική αλυσίδα JD Sports με χώρους συνολικής επιφάνειας 1.150 τ.μ.  

Στον 3ο και 4ο όροφο του κτιρίου αναμένεται να τοποθετηθεί η γνωστή αλυσίδα γυμναστηρίων Athlesis ενώ επίσης στον 3ο όροφο σε χώρο 800 τ.μ, έχει ήδη υπάρξει συμφωνία μίσθωσης με την αλυσίδα εστίασης Nice n Easy.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ο Πύργος Πειραιά πρόκειται να φιλοξενήσει έναν από τους κολοσσούς διανομής μόδας της εγχώριας αλλά και της παγκόσμιας αγοράς. Η νέα αυτή άφιξη στον πρώτο πράσινο πιστοποιημένο ουρανοξύστη της χώρας θα λειτουργήσει ως πόλος έλξης για τον Πειραιά ενισχύοντας την αγοραστική κίνηση της περιοχής και ενδυναμώνοντας την τοπική απασχόληση», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος των Piraeus Tower και DIMAND, Δημήτρης Ανδριόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Ακίνητα: Έχει «ξεφύγει» το κόστος κατασκευής και πώλησης τους στην χώρα μας

Trade Estates ΑΕΕΑΠ: Το πλάνο εισαγωγής στο ΧΑ και ο ρόλος του deal με την Autohellas

Golden Visa: Συνωστισμός «επενδυτών» για το «φθηνό» διαβατήριο των 250 χιλ. ευρώ – Σχεδόν 4πλάσια τα αιτήματα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20