search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 03:14
MENU CLOSE

Τζέρι Σπρίγκερ: Πέθανε ο διάσημος παρουσιαστής στα 79 του

27.04.2023 17:43
jerry springer

Πέθανε μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο ο διάσημος παρουσιαστής του talk show Τζέρι Σπρίγκερ, στα 79 του.

Ο παρουσιαστής του «Jerry Springer Show» πέθανε ειρηνικά στο σπίτι του στο Σικάγο την Πέμπτη, ανακοίνωσε η οικογένειά του.

«Η ικανότητα του Τζέρι να συνδέεται με τους ανθρώπους ήταν στο επίκεντρο της επιτυχίας του σε ό,τι προσπάθησε, είτε ήταν η πολιτική, είτε μια ραδιοφωνική μετάδοση είτε απλώς αστειευόταν με ανθρώπους στο δρόμο που ήθελαν μια φωτογραφία ή μια κουβέντα», είπε η Jene Galvin, φίλη και εκπρόσωπος της οικογένειας.

«Είναι αναντικατάστατος και η απώλειά του πονάει πάρα πολύ, αλλά οι αναμνήσεις από τη πνεύμα, την καρδιά και το χιούμορ του θα μείνουν ζωντανές».

Πριν καταφέρει να καταξιωθεί ως εμβληματικός τηλεοπτικός παρουσιαστής, ο Σπρίνγκερ υπήρξε πολιτικός που υπηρέτησε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Σινσινάτι το 1971 και εξελέγη δήμαρχος της πόλης το 1977. Υπηρέτησε μία θητεία.

Μετά την πολιτική του καριέρα, ο Σπρίνγκερ έγινε παρουσιαστής ειδήσεων και σχολιαστής στο WLWT στην πόλη του Οχάιο προτού αναλάβει ως παρουσιαστής σε τοκ σόου το 1991, ρόλο που κράτησε έως το 2018.

Διαβάστε επίσης:

Χωρίζουν Ρονάλντο και Χεορχίνα;

Friars Club: Πωλείται το στέκι των αστέρων της showbiz

Πικάσο: Σε δημοπρασία σπάνιο πορτρέτο της μούσας του, αξίας 40 εκατ. δολαρίων (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20