search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 13:13
MENU CLOSE

 Λάζαρος Λασκαρίδης: Σε κρίσιμη κατάσταση ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας – Το ιατρικό ανακοινωθέν

28.04.2023 23:08
laskaridis new

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο δημοσιογράφος και αντιδήμαρχος Πολιτισμού στον δήμο Καλλιθέας, Λάζαρος Λασκαρίδης. Μετά το ατύχημα που είχε, νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας της Νευροχειρουργικής Κλινικής του Γ.Ν.Α. «Γεννηματάς».

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι και τις επόμενες ώρες αναμένεται να μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης βρέθηκε στο κενό, ενώ είχε βγει σε μπαλκόνι κατά τη διάρκεια των εγκαινίων βιβλιοθήκης στην Καλλιθέα στην οδό Ανδρομάχης, που έγιναν το απόγευμα της Πέμπτης (27/4).

Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον Λάζαρο Λασκαρίδη

Η διοίκηση του «Γεννηματάς» ανακοίνωσε:

«Άνδρας, ημεδαπός, Αντιδήμαρχος Καλλιθέας (Λ.Λ), διακομίσθηκε στα Επείγοντα του Γ.Ν.Α «Γ. Γεννηματάς» στις 27/4/2023 και ώρα 18.24 ως πολυτραυματίας, σε κωματώδη κατάσταση με θλάσεις στον εγκέφαλο και κατάγματα αυχενικής και θωρακικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης καθώς και κατάγματα πλευρών.

Διασωληνώθηκε και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι –μετά από αξονική τομογραφία εγκεφάλου και θώρακα – από την Νευροχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου.

Μεταφέρθηκε στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας της Νευροχειρουργικής Κλινικής όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κλινική κατάσταση και τις επόμενες ώρες θα μεταφερθεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γ.Ν.Α «Γ. Γεννηματάς».

Πώς έπεσε στο κενό ο Λάζαρος Λασκαρίδης

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης, τραυματίστηκε σοβαρά, χθες Πέμπτη (27/4) μετά από πτώση στο κενό. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το kallitheaonline.gr, ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας αναγκάστηκε να περιμένει περίπου δύο ώρες μέχρι να μπει στο ασθενοφόρο, μετά την πτώση του.

Κι αυτό γιατί αφενός το ασθενοφόρο φέρεται να καθυστέρησε αρκετά, και αφετέρου γιατί η επιχείρηση απεγκλωβισμού του ήταν δύσκολη.

Παράλληλα, το τοπικό μέσο δημοσίευσε φωτογραφίες από το σημείο της πτώσης του Λάζαρου Λασκαρίδη, που δείχνουν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το κάγκελο όπου στηρίχτηκε ο αντιδήμαρχος, με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό.

Διαβάστε επίσης:

Λάζαρος Λασκαρίδης: Χαροπαλεύει ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας – Έτσι έπεσε στο κενό (Photos)

Βασίλης Τόπαλος: Διώξεις για τον θάνατο του 16χρονου πυγμάχου (Video)

Σύζυγος Καραϊβάζ για τις συλλήψεις: Ήμουν πεπεισμένη ότι θα τους πιάσουν (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 13:12