search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 04:38
MENU CLOSE

Λάζαρος Λασκαρίδης: Χαροπαλεύει ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας – Έτσι έπεσε στο κενό (Photos)

28.04.2023 18:22
kallithea
kallitheaonline

Σε ιδιαίτερη κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του δήμου Καλλιθέας Λάζαρος Λασκαρίδης. Χθες το βράδυ (27/4) τραυματίστηκε μετά από πτώση στο κενό. Πώς έγινε το ατύχημα.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το kallitheaonline.gr, ο κ. Λασκαρίδης υποβλήθηκε σε εγχείρηση αφαίρεσης του αιματώματος στον εγκέφαλο, ενώ αναμένεται να υποβληθεί και σε δεύτερη επέμβαση, καθώς φέρει ένα βαρύ τραύμα στον πνεύμονα.

Επικαλούμενο τους γιατρούς που τον παρακολουθούν, το τοπικό μέσο αναφέρει δεν είναι ακόμα γνωστές οι πιθανές συνέπειες του τραύματος στο κεφάλι που υπέστη.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το kallitheaonline.gr, ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας αναγκάστηκε να περιμένει περίπου δύο ώρες μέχρι να μπει στο ασθενοφόρο, μετά την πτώση του.

Κι αυτό γιατί αφενός το ασθενοφόρο φέρεται να καθυστέρησε αρκετά, κι αφετέρου γιατί η επιχείρηση απεγκλωβισμού του ήταν δύσκολη.

Παράλληλα, το τοπικό μέσο δημοσίευσε φωτογραφίες από το σημείο της πτώσης του Λάζαρου Λασκαρίδη, που δείχνουν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το κάγκελο όπου στηρίχτηκε ο αντιδήμαρχος, με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό.

Έτσι βρέθηκε στο κενό

Υπενθυμίζεται ότι το σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια των εγκαινίων βιβλιοθήκης προς τιμήν του αείμνηστου δημάρχου Θεόδωρου Ψαλιδόπουλου, στην οδό Ανδρομάχης.

Κάποια στιγμή, ο κ. Λαζαρίδης φέρεται να βγήκε σε ένα μπαλκόνι για να καπνίσει, ωστόσο όταν στηρίχτηκε στο κάγκελο, αυτό υποχώρησε, με αποτέλεσμα να πέσει με την πλάτη στο έδαφος από ύψος 2,5-3 μέτρων.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Ποιος είναι ο Λάζαρος Λασκαρίδης

Ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας Λάζαρος Λασκαρίδης είναι επικεφαλής του «ΤΩΡΑ Καλλιθέα ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ», και δημοσιογράφος, έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στις εφημερίδες: Αυριανή, Ακρόπολις, Γαύρος, Δημοκρατικός Λόγος, Ελεύθερος, Ισοτιμία, Νίκη, Παρασκευή +13, Το Ποντίκι.

Ακόμη, στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Ράδιο Αθήνα και Αθήνα 9.84, όπως επίσης και στους τηλεοπτικούς σταθμούς Κανάλι 29, Alter 5, Tempo, TV Πειραιάς και Seven.

Επίσης, έχει θητεύσει στα γραφεία Τύπου των Υπουργείων: Εσωτερικών, Αιγαίου, Εθνικής Άμυνας, Ανάπτυξης, Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Εξωτερικών, Υποδομών και Μεταφορών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης καθώς και στη θέση του εκπροσώπου Τύπου της Κοινωνικής Συμφωνίας.

Διαβάστε επίσης:

Βασίλης Τόπαλος: Διώξεις για τον θάνατο του 16χρονου πυγμάχου (Video)

Πρωτομαγιά 2023: Χωρίς Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ – Δεμένα τα πλοία

ΕΦΕΤ: Ανάκληση μολυσμένου χαβιαριού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31