search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 06:15
MENU CLOSE

Πρωτομαγιά 2023: Μαζική έξοδος για το τριήμερο – Αυξημένη κίνηση σε ΚΤΕΛ και λιμάνια

28.04.2023 16:18
limani kinisi 987- new

Πριν καλά καλά επανέλθουν οι εκδρομείς του Πάσχα, το τριήμερο της Πρωτομαγιάς έδωσε την ευκαιρία για νέα απόδραση από την Αττική.

Ήδη από νωρίς το πρωί της Παρασκευής οι πρώτοι ταξιδιώτες αναχώρησαν για την επαρχία και τα νησιά, κίνηση που αναμένεται να κορυφωθεί προς το απόγευμα της ημέρας.

Ειδικότερα, αυξημένη κίνηση παρατηρήθηκε στο λιμάνι του Πειραιά με τους εκδρομείς να αναχωρούν μαζικά. Σήμερα τα δρομολόγια φτάνουν τα 46 για όλους τους προορισμούς και για Αργοσαρωνικό, ενώ συνολικά έχουν προγραμματιστεί 130 για το τριήμερο, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στα ΚΤΕΛ Κηφισού. Έχουν προστεθεί 15 επιπλέον δρομολόγια για Θεσσαλονίκη, με 100 %πληρότητα η πλειοψηφία τους και 28 λεωφορεία για Κόρινθο, 35 – 40 για Αχαΐα.

Παράλληλα, με χαμηλές ταχύτητες κινούνται οι οδηγοί στην άνοδο του Κηφισού από το ύψος των ΚΤΕΛ μέχρι και τη Νέα Φιλαδέλφεια. Καθυστερήσεις παρατηρούνται και στην Αττική Οδό.

Δείτε live την κίνηση ΕΔΩ

Αυξημένη, όμως είναι η κίνηση και σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας

Υπενθυμίζεται ότι από Παρασκευή 28/4 έως και την Πρωτομαγιά είναι σε ισχύ έκτακτα μέτρα της Τροχαίας για την ασφαλή μετακίνηση των εκδρομέων.

Συγκεκριμένα για το ρεύμα εξόδου η απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών θα ισχύει την Παρασκευή (28.04.2023) από τις 4 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ και το Σάββατο (29.04.2023) από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.

Για το ρεύμα εισόδου η απαγόρευση θα ισχύει από τη Δευτέρα, 1η Μαΐου από τις 4 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ.

Διαβάστε επίσης:

ΑΔΑΕ: Κλήση σε Δεμίρη για ακρόαση για τις υποκλοπές

Δίκη Πισπιρίγκου: «Ήταν άνετη, ψύχραιμη, δεν την είδα ποτέ αναστατωμένη…» – Τι κατέθεσαν νοσηλεύτριες

Τραγωδία στα Τέμπη: Ποινική δίωξη στον πρώην πρόεδρο του ΟΣΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48