search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:56
MENU CLOSE

Έλον Μασκ: Στη Σαντορίνη με Tesla και 8 σωματοφύλακες η μητέρα του

30.04.2023 17:12
Maye-Musk_new

Στη Σαντορίνη βρίσκεται η μητέρα του δισεκατομμυριούχου Έλον Μασκ, Μέι.

Η Μέι Μασκ ήρθε στην Ελλάδα στο πλαίσιο του Διεθνούς Συνεδρίου Πολυτελούς Τουρισμού.

Η μητέρα του δεύτερου πιο πλούσιου ανθρώπου στον πλανήτη κατέφθασε στην εκδήλωση με ένα αυτοκίνητο Tesla και τη συνοδεία 8 σωματοφυλάκων.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης μίλησε για τη επιτυχή συνεργασία της για περισσότερα από 50 χρόνια με κορυφαίους οίκους μόδας και διεθνή brands. Αναφέρθηκε στα τρία της παιδιά και στο δύσκολο διαζύγιο που πήρε σε ηλικία 31 ετών.

Συγκεκριμένα, είπε ότι ο πρώην συζυγός της είχε καταθέσει μήνυση εναντίον της για την κηδεμονία των παιδιών, γιατί «ήταν τόσο κακή μητέρα», όπως σχολίασε ειρωνικά. Εκείνο το διάστημα, δήλωσε ότι επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Ελλάδα, με μια φίλη-μοντέλο και το αγόρι της.

Κατά τη διάρκεια της διαμονής της επισκέφθηκε εννιά διαφορετικά νησιά, ανάμεσα στα οποία ήταν και η Σαντορίνη. Η Μασκ σχολίασε πολύ θετικά τη φιλοξενία και την καλοσύνη των Ελλήνων και εξέφρασε την αγάπη της για τα ελληνικά νησιά.

Η μητέρα του Έλον Μάσκ, η οποία έχει γράψει το γνωστό βιβλίο με τίτλο «A woman makes a plan», ενθάρρυνε τις γυναίκες να μην επενδύουν μόνο στην εξωτερική ομορφιά αλλά στη μόρφωση και τις δεξιότητες τους.

Επισήμανε, τέλος, ότι το μόνο που επιθυμεί για το υπόλοιπο της ζωής της είναι χαρά και υγεία για την ίδια και τους αγαπημένους της ανθρώπους.

Το συνέδριο τελεί υπό τις αιγίδες του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας, του Πανεπιστημίου Αιγαίου και της P.S.S.E.A.

Διαβάστε επίσης:

Μπάιντεν: Ο αυτοσαρκασμός του και το «καρφί» για τον Τραμπ (Video)

Twitter: To νέο «πείραμα» του Έλον Μασκ

Σουδάν: 1.888 ανθρώπους απομάκρυνε η Βρετανία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:55