search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 10:38
MENU CLOSE

Νέα Δημοκρατία: Ετοιμάζει σποτ για «2015» και τη… «Δήμητρα» του Γιάννη Βαρουφάκη 

01.05.2023 06:30
tsipras_varoufakis

Η στρατηγική που έχει επιλέξει η Νέα Δημοκρατία για επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ μέσω Βαρουφάκη με την διαπραγμάτευση του 2015 και την «Δήμητρα» φαίνεται – σύμφωνα με «γαλάζιους» – να πιάνει. 

Ο εμπνευστής αυτής της επικοινωνιακής στρατηγικής είναι ο Άκης Σκέρτσος, ο οποίος σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται επιτίθεται στον Αλέξη Τσίπρα για την ψήφο ανοχής, την κυβέρνηση των ηττημένων αλλά και την «σύμπλευση που σχεδιάζει με τον Βαρουφάκη». Από την επίθεση του κ. Σκέρτσου δε ξεφεύγει και το ΠΑΣΟΚ

Επειδή λοιπόν βλέπουν ότι αυτή η… στρατηγική αποδίδει ετοιμάζουν στην Νέα Δημοκρατία και τα πρώτα τους σποτ με αναφορές στο 2015 αλλά και στα όσα λέει για το πρόγραμμα του ΜέΡΑ25 ο Γιάννης Βαρουφάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες τα σποτ αυτά θα έρθουν στη δημοσιότητα όσο πλησιάζουν προς τις εκλογές 2023.

Διαβάστε επίσης:

Προς εξαφάνιση οι μαζικές προεκλογικές συγκεντρώσεις

Αντώνης Σαμαράς: Τον βραβεύει το Χάρβαρντ

Χαρά της ΝΔ η «Δήμητρα» του Βαρουφάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 10:38