search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 21:46
MENU CLOSE

Εκλογές 2023: Ο Σκέρτσος «χτυπάει» ΣΥΡΙΖΑ μέσω της Μάγδας Φύσσα

02.05.2023 14:00
magda-fyssa

Παίρνοντας τη «σκυτάλη» της επίθεσης στον ΣΥΡΙΖΑ για το «κόμμα Κασιδιάρη», από εκεί που την άφησε ο πρωθυπουργός το πρωί με τη συνέντευξή του στο ΟΡΕΝ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος συνέχισε το «πυρ» κατά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κατηγορώντας το ότι «ψαρεύει σε θολά νερά».

Συγκεκριμένα, ο Άκης Σκέρτσος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «μας λένε ότι είναι υπέρμαχοι της δημοκρατίας και των δικαιωμάτων, κατά του φασισμού και του ναζισμού. Θα έλεγα να πάνε να ρωτήσουν τη Μάγδα Φύσσα, αν θέλει να δει τον Κασιδιάρη ξανά στη Βουλή δια αντιπροσώπων. Και μετά να μας εξηγήσουν γιατί δεν ψήφισαν τις μόνες διατάξεις που μπορούν να κρατήσουν εκτός Βουλής μια εγκληματική οργάνωση και γιατί δεν κατέθεσαν ούτε ένα υπόμνημα στον Άρειο Πάγο».

Στο πλαίσιο αυτό, προσέθεσε ότι «ψαρεύουν στα θολά νερά των ψηφοφόρων του κόμματος Κασιδιάρη χωρίς να αναλαμβάνουν μια υπεύθυνη έντιμη και γενναία θέση αρχής για το αν οι εχθροί της δημοκρατίας και οι εγκληματικές οργανώσεις μπορούν να βρίσκονται στη Βουλή».

Αναμένεται… πόλεμος.

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: Δεν συναντήθηκα με τον Βαρουφάκη – Αυτά είναι τακτικές Τραμπ

Εκλογές 2023 – Μητσοτάκης στο ΟΡΕΝ: «Ο Τσίπρας θέλει να το “παίζει δίπορτο”» (videos)

«Αμνησία» Στύλιου για το «θέλετε Κασιδιάρη» – Το βίντεο και η διάψευση στον αέρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 21:46