search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 22:32
MENU CLOSE

Αγωνία για τον Τζέιμι Φοξ: Βρίσκεται τρίτη βδομάδα στο νοσοκομείο

03.05.2023 14:08
jamie foxx

Για τρίτη εβδομάδα βρίσκεται στο νοσοκομείο ο αγαπητός ηθοποιός Τζέιμι Φοξ, με τους φίλους του να ζητούν από τους θαυμαστές του να προσευχηθούν για εκείνον!

Πριν από ένα μήνα με δημοσίευση της κόρης του έγινε γνωστό πως ο ηθοποιός διακομίσθηκε στο νοσοκομείο για άγνωστο λόγο τον οποίο δεν αποκάλυψε ούτε το νοσοκομείο ούτε η οικογένειά του. Το μόνο που είχε διαρρεύσει ήταν πως ο Φοξ δεν είχε επαφή με το περιβάλλον.

Ο 55χρονος σταρ νοσηλεύεται για τρίτη εβδομάδα, σύμφωνα με το ΤΜΖ, ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί με το μοναδικό στοιχείο να είναι το σχόλιο της κόρης του, Corine, η οποία έκανε λόγο για «ιατρικές επιπλοκές».

Celebrities, όπως ο Κέρι Ουάσινγκτον και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, δημοσίευσαν ευχές για τον ηθοποιό, γράφοντας λόγια ενθάρρυνσης καθώς βρίσκεται σε θεραπεία. Επιπλέον, άλλες διασημότητες κοντά στον Tζέιμι, συμπεριλαμβανομένου του Μάρτιν Λώρενς, έχουν μοιραστεί διάφορες πληροφορίες  σχετικά με την ανάρρωσή του.

Στις 13 Απριλίου η κόρη του είχε ενημερώσει τους θαυμαστές του πατέρα της πως ο ηθοποιός έπρεπε εκτάκτως να κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης:

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Μακάρι να κερδίσει ο Κιμούλης τις αγωγές – Συγγνώμη από τις γλυκύτατες καταγγέλλουσες» (Videos)

«Βροχή» οι μηνύσεις για τον Salt Bae – «Κλέβει φιλοδωρήματα» λένε πρώην υπάλληλοί του

Γιώργος Λιάγκας: Σε βιντεοκλίπ της Θεοδωρίδου ο παρουσιαστής – Η αντίδραση της Μενεγάκη (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 22:30