ΠΕΜΠΤΗ 04.09.2025 23:35
MENU CLOSE

Αγωνία για τον Τζέιμι Φοξ: Βρίσκεται τρίτη βδομάδα στο νοσοκομείο

03.05.2023 14:08

Για τρίτη εβδομάδα βρίσκεται στο νοσοκομείο ο αγαπητός ηθοποιός Τζέιμι Φοξ, με τους φίλους του να ζητούν από τους θαυμαστές του να προσευχηθούν για εκείνον!

Ο 55χρονος σταρ νοσηλεύεται για τρίτη εβδομάδα, σύμφωνα με το ΤΜΖ, ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί με το μοναδικό στοιχείο να είναι το σχόλιο της κόρης του, Corine, η οποία έκανε λόγο για «ιατρικές επιπλοκές».

Celebrities, όπως ο Κέρι Ουάσινγκτον και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, δημοσίευσαν ευχές για τον ηθοποιό, γράφοντας λόγια ενθάρρυνσης καθώς βρίσκεται σε θεραπεία. Επιπλέον, άλλες διασημότητες κοντά στον Tζέιμι, συμπεριλαμβανομένου του Μάρτιν Λώρενς, έχουν μοιραστεί διάφορες πληροφορίες  σχετικά με την ανάρρωσή του.

Στις 13 Απριλίου η κόρη του είχε ενημερώσει τους θαυμαστές του πατέρα της πως ο ηθοποιός έπρεπε εκτάκτως να κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης:

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Μακάρι να κερδίσει ο Κιμούλης τις αγωγές – Συγγνώμη από τις γλυκύτατες καταγγέλλουσες» (Videos)

«Βροχή» οι μηνύσεις για τον Salt Bae – «Κλέβει φιλοδωρήματα» λένε πρώην υπάλληλοί του

Γιώργος Λιάγκας: Σε βιντεοκλίπ της Θεοδωρίδου ο παρουσιαστής – Η αντίδραση της Μενεγάκη (Videos)

ΠΕΜΠΤΗ 04.09.2025 23:35
Exit mobile version