search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 03:21
MENU CLOSE

Εκλογές 2023 – Βαρελά (ΝΔ): «Αγκαζέ με τη Χρυσή Αυγή ο ΣΥΡΙΖΑ» (video)

03.05.2023 11:53
varela_nd_0305_new

Για την απόφαση του Αρείου Πάγου για το «κόμμα Κασιδιάρη» ενόψει των εκλογών, μίλησε η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Εβίτα Βαρελά, σημειώνοντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αγκαζέ με τη Χρυσή Αυγή».

«Η Νέα Δημοκρατία ήταν το κόμμα που ξεκίνησε το “μπλόκο” στο μόρφωμα Κασιδιάρη. Με τις αλλεπάλληλες τροπολογίες που έφερε, που ήταν απαραίτητο να γίνουν, καταλήξαμε στην καλύτερη θωράκιση του νομικού μας συστήματος, ώστε να υπάρξει μία ετυμηγορία που δεν θα μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν», είπε αρχικά στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα» και συνέχισε:

«Διαχρονικά, υποτίθεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στέκεται ανάχωμα σε φασιστικά μορφώματα. Αυτή τη στιγμή, ο ΣΥΡΙΖΑ γράφει ιστορία και είναι αγκαζέ με τη Χρυσή Αυγή. Όταν κάτι αφορά τη Δημοκρατία μας και είναι τόσο σοβαρό, όπως είναι μία φασιστική εγκληματική οργάνωση, τότε πρέπει όλοι να είναι συστρατευμένοι και να είμαστε όλοι στην ίδια πλευρά».

Διαβάστε επίσης:

Καβγάς Πλεύρη – Ηλιόπουλου για τα γιαούρτια: «Όταν εκλεγείς, έλα να μου μιλήσεις» – «Είσαι αστείος» (video)

Άρειος Πάγος: Το σκεπτικό της απόφασης για το «μπλόκο» στο κόμμα Κασιδιάρη

Τσίπρας: Ο «καβγάς» για τον ΟΟΣΑ και οι 3+1 λόγοι για την «κάθοδο» στις Σέρρες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20