search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 22:53
MENU CLOSE

Σοφία Αλιμπέρτη: Ο λόγος που αποφάσισε να απέχει από την τηλεόραση για 14 χρόνια (Videos)

03.05.2023 08:54
alimperti-new (2)

Για την απόφασή της να αποσυρθεί από την τηλεόραση και τα φώτα της δημοσιότητας και να εγκατασταθεί στην Πάρο για 14 χρόνια μίλησε η Σοφία Αλιμπέρτη.

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή “The2Night Show”, η ηθοποιός και παρουσιάστρια είπε ότι σκεφτόταν πολύ καιρό να κάνει μια διακοπή από όλα και να ξεκουραστεί, ωστόσο, μετά τα δύο πρώτα χρόνια στο νησί, αποφάσισε να αρχίσει πάλι να εργάζεται.

«Η απόφαση αυτή υπήρχε για 2-3 χρόνια στο μυαλό που με βασάνιζε. Δούλευα από 12 χρονών. Κουράστηκα κάποια στιγμή να διαχειρίζομαι τον εαυτό μου και την εικόνα μου. Ο καθένας μπορούσε με μεγάλη ευκολία να βγει να μιλήσει για εσένα.

Εγώ όμως έχω αλλάξει. Αυτό έχει σημασία. Από ένα σημείο και μετά με κούρασε. Το σιχτίρισα. Μου χάλασε το στομάχι και την διάθεση κι είπα ότι δεν υπάρχει λόγος, ας φύγω τώρα. Στην αρχή δεν προσαρμόστηκα ποτέ στην Αθήνα.

Ήθελα να φτάσει η μέρα που δεν θα ζω σε αυτήν την πόλη. Ευχαριστώ τον Γιάννη Πάριο, που εκτός από τον παιδιά μου μού χάρισε μια υπέροχη πατρίδα κι η Πάρος ήταν πάντα το σημείο αναφοράς μου. Πήγα στην Πάρο, ο πρώτος χρόνος οκ, ο δεύτερος καλά, στον τρίτο είπα ότι κάτι πρέπει να κάνω γιατί αρχίζω και βαριέμαι. Μετά άρχισα να γαργαλιέμαι κι άρχισα να ασχολούμαι με τα μαγαζιά», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η Σοφία Αλιμπέρτη μετά από 14 χρόνια επέστρεψε δυναμικά στα τηλεοπτικά δρώμενα, παρουσιάζοντας στον ΑΝΤ1 τη νέα της εκπομπή «Ζήσε αλλιώς».

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Στάθης Ψάλτης έχει φύγει»

Επιπλέον, η Σοφία Αλιμπέρτη μίλησε για τους συναδέλφους με τους οποίους συνεργάστηκε με μεγάλη επιτυχία στις ταινίες του ’80, αναφερόμενη μεταξύ άλλων, στον Πάνο Μιχαλόπουλο, στον Σταμάτη Γαρδέλη, την Καίτη Φίνου, την Έφη Πίκουλα αλλά και τον Στάθη Ψάλτη για τον οποίο -όπως τόνισε- αρνείται να πιστέψει ότι δεν είναι πια στη ζωή.

Διαβάστε επίσης:

Met Gala 2023: Μια…κατσαρίδα έκλεψε την παράσταση πριν την είσοδο της Ριάνα

Δέσποινα Βανδή: Αποθέωσε τον «ψήστη» Βασίλη Μπισμπίκη

Ελεονώρα Μελέτη: Παρουσιάζει τον εαυτό της από το μέλλον με βαθιές ρυτίδες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 22:52