search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 09:31
MENU CLOSE

Στασινοπούλου για Γεωργούλη: «Για μια γκομενάρα, θα έλεγα θόλωσε, είναι ασήμαντη»

03.05.2023 17:57
gewrgoules_stasinopoulou

Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του Super Κατερίνα και στη δημοσιογράφο Μένια Κούκου τόσο για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, όσο για τα τηλεοπτικά πρόσωπα της επικαιρότητας χωρίς να…«μασήσει» τα λόγια της.

«Με προβληματίζει η εποχή που βγήκε στην δημοσιότητα αυτή η καταγγελία. Εγώ είμαι καχύποπτη. Ο Γεωργούλης είναι ένα παλικάρι που τον κυνηγούσαν όλες. Αν μου λέγατε για μια γκομενάρα, θα έλεγα εντάξει το παλικάρι θόλωσε. Εδώ δεν έχει θόλωσε, είναι μια ασήμαντη», σχολίασε η Τιτίκα Στασινοπούλου σχετικά με την καταγγελία βιασμού και ξυλοδαρμού που εκκρεμεί σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη.

Όσο για τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είπε: «Είδα το Maestro αλλά δεν έπεσα και ξερή να πω: μη χάσω το επόμενο επεισόδιο. Δεν με κέρδισε να μείνω εκεί να δω τη συνέχεια. Τώρα σε αυτό δεν φταίω εγώ. Εγώ είμαι θεατής», 

Για να προσθέσει: «Δε νομίζω ότι η Ελίνα Παπίλα έχει το χρυσό «κερατάκι» της πρώτης. Ο Νίκος Μουτσινάς δε νομίζω ότι αποφάσισε να φύγει οριστικά, ίσως βαρέθηκε αυτό που κάνει. Είναι κι αυτό μες στο πρόγραμμα, ο ίδιος είναι ένα χαρισματικό άτομο», σχολιάζει στη συνέχεια η ηθοποιός.

Τέλος, για τα ριάλιτι μόδας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν χάνω και τίποτα που δε βλέπω το GNTM. Η Βίκυ Καγιά έχει την υποδομή και το πρωτογενές υλικό για να κάνει κάτι, είναι καλή. Η Κατερίνα Καραβάτου μου είναι αδιάφορη στο My Style Rocks».

Διαβάστε επίσης:

Survivor – Spoiler: Αποχώρηση «βόμβα» στο σημερινό επεισόδιο – Ποιος φεύγει οικειοθελώς (Videos)

«Βροχή» οι μηνύσεις για τον Salt Bae – «Κλέβει φιλοδωρήματα» λένε πρώην υπάλληλοί του

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Μακάρι να κερδίσει ο Κιμούλης τις αγωγές – Συγγνώμη από τις γλυκύτατες καταγγέλλουσες» (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 09:30