search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 14:51
MENU CLOSE

Κέρδισε σε τηλεπαιχνίδι αλλά δεν το είπε στην οικογένειά του για έναν χρόνο – Η έκπληξη και η… συνένοχος (photos/video)

04.05.2023 14:43
thlepaixnidi
twitter @1PercentClubITV

Κέρδισε σε τηλεπαιχνίδι γνώσεων 99.000 λίρες, κι όμως κατάφερε να κρύψει την χαρά του κρυφή από τους δικούς του σχεδόν για ένα ολόκληρο χρόνο, μέχρι να προβληθεί από το ITV το συγκεκριμένο επεισόδιο και να απολαύσει τη νίκη του μαζί με την οικογένειά του!

Ο λόγος για τον Ντάνιελ Ο΄ Χάλοραν, από το Μπέμπινγκτον του Ουίραλ, ο οποίος λέει στη Daily Mail ότι κι ο ίδιος δεν μπορούσε να πιστέψει πως ήταν ο μεγάλος νικητής του παιχνιδιού 1% Club, για το 2022.

Το τηλεπαιχνίδι δοκιμάζει την λογική και την αίσθηση της κοινής λογικής των διαγωνιζόμενων και αναδεικνύεται ένας τελικός νικητής ανά 100 συμμετέχοντες, που παίρνει 99.000 λίρες.

Ο 24χρονος Ντάνιελ Ο΄ Χάλοραν έφτασε στη φάση του παιχνιδιού όπου είχε εξασφαλίσει 10.000 λίρες και θα μπορούσε να πάρει τα χρήματα και να αποχωρήσει. Ωστόσο επέλεξε να το ρισκάρει, βάζοντας ως στόχο το μεγάλο βραβείο.

Το επεισόδιο όπου ρίσκαρε για το μεγάλο βραβείο μαγνητοσκοπήθηκε στο Μάντσεστερ τον Ιούλιο του 2022, αλλά προβλήθηκε από το ITV στις 29 Απριλίου. Όλο αυτό το διάστημα ο μεγάλος νικητής δεν έλεγε λέξη για τον θρίαμβό του και η μόνη που το ήξερε ήταν η γιαγιά του, η οποία επίσης δέχτηκε να το κρατήσει μυστικό.

«Η  οικογένειά μου νόμιζε ότι είχα πάρει 10.000 λίρες, διότι αυτό τους είπα- δεν μπορούσα να κρατήσω όλο το μυστικό. Το Σάββατο, 29 Απριλίου, είδαμε όλοι μαζί το επεισόδιο και όταν είπα πως θα έπαιζα μέχρι τέλους, έμειναν άναυδοι», λέει ο Ντάνιελ.

Φανατικοί θεατές του τηλεπαιχνιδιού, οι γονείςτου Ντάνιελ ήταν αυτοί που τον παρότρυναν να πάρει μέρος. Έκανε αίτηση, αλλά δεν φανταζόταν ότι θα τον επέλεγαν, μέχρι που τον κάλεσαν από την παραγωγή.

Ο Ντάνιελ λέει πως πραγματικά του άρεσε το φορμάτ του σόου, «που στηρίζεται στην εκλογίκευση των πραγμάτων», αλλά όταν γίνονταν τα γυρίσματα στο πλατώ αισθανόταν μεγάλος άγχος.

«Έχεις μόλις 30 δευτερόλεπτα για να απαντήσεις κάθε ερώτηση και εγώ δεν σκεφτόμουν τίποτα άλλο γι αυτά τα 30 δευτερόλεπτα. Θυμάμαι ότι εκείνη τη μέρα η μαμά και ο μπαμπάς μου με πήραν τηλέφωνο και μου μιλούσαν μισή ώρα ο καθένας, κάνοντάς μου ερωτήσεις», λέει.

Στη διάρκεια του τηλεπαιχνιδιού απάντησε λάθος σε κάποιες ερωτήσεις, αλλά επέμεινε και τελικά δικαιώθηκε. Όμως δεν είπε τίποτα σε κανέναν (εκτός από την γιαγιά του), για να κάνει έκπληξη στους γονείς του, βλέποντας από τηλεοράσεως το τελευταίο επεισόδιο.

Ο Ντάνιελ αισθάνεται χαρούμενος που έκανε περήφανη την οικογένειά του και τους υποσχέθηκε με τα χρήματα που κέρδισε να καλύψει όλα τα κόστη για να παρακολουθήσουν διάφορα φεστιβάλ όλοι μαζί.

Επίσης μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου από την τηλεόραση ο Ντάνιελ έγινε ο ήρωας της γειτονιάς και εισπράττει υποστήριξη και θετικά μηνύματα από όλους.

Διαβάστε επίσης:

Σερβία: «Ο δράστης δεν είχε φίλους, τον πίεζαν οι γονείς του» – Η σκοποβολή και η αλλαγή τμήματος (photos/video)

Σερβία: Η χειρόγραφη λίστα με τους «στόχους» του 14χρονου μακελάρη – Εξοικειωμένος με τα όπλα ο δράστης (photos/videos)

Ιταλία: 16χρονη πέθανε από ηλεκτροπληξία την ώρα που έκανε μπάνιο – Το κινητό της έπεσε στην μπανιέρα ενώ φόρτιζε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 14:51