search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 11:52
MENU CLOSE

«Yellowstone»: Αποχωρεί ο Κέβιν Κόστνερ από τη σειρά (Video)

04.05.2023 09:56
kevin-costner-new

Ο Κέβιν Κόστνερ αποχωρεί επίσημα από το «Yellowstone» μετά την πέμπτη σεζόν της σειράς.

Όπως αναφέρει το Entertainment Tonight, έπειτα από μια διαμάχη ανάμεσα στον ίδιο και τον συνδημιουργό της σειράς, Τέιλορ Σέριντανο, ο ηθοποιός αποφάσισε να τραβήξει άλλο δρόμο.

Λόγω της αποχώρησης του Κόστνερ, η παραγωγή της πέμπτης σεζόν της σειράς έχει σταματήσει, χωρίς να έχει οριστεί, μέχρι στιγμής, ημερομηνία επιστροφής.

Η ιστορία της σειράς ξεκίνησε με την εισαγωγή στη σοβαρή ζωή του Τζον Ντάτον Γ’ και της οικογένειάς του που πάλευε με μια νομική υπόθεση. Την ίδια στιγμή, έπρεπε να κάνουν ευθανασία σε ένα από τα άλογά τους μετά από μια σύγκρουση.

Οι χαρακτήρες μπλέκουν σε μια αντιπαράθεση μέσα στη γη ιθαγενών Αμερικανών, όπου σκοτώνεται ο μεγαλύτερος γιος του πρωταγωνιστή, ο Λι. Το περιστατικό άφησε την οικογένεια συντετριμμένη, αναζητώντας απαντήσεις, με τον Τζέιμι να προσπαθεί, συγχρόνως, να πετύχει στον πολιτικό στίβο.

Λίγο καιρό μετά, ο Τέιτ εξακολουθεί να βλέπει εφιάλτες μετά την απαγωγή του κατά τη διάρκεια των γεγονότων της δεύτερης σεζόν. Η μητέρα του πιστεύει ότι το μόνο πράγμα που είναι ικανό να τον κάνει να νιώσει καλύτερα είναι να περνάει χρόνο με τον παππού του. Σε μια απροσδόκητη τροπή των γεγονότων, ο ανανεωμένος δεσμός του Τέιτ και του Τζον βοηθά τον Κέισι και τη Μόνικα να σταθεροποιήσουν τον γάμο τους, θεραπεύοντας διαφορετικές πληγές, οι οποίες βλάπτουν συνεχώς ολόκληρη την οικογένεια.

Ωστόσο, η αποχώρηση του Κόνστερ θα φέρει αλλαγές στο καστ. Το δεύτερο μισό της πέμπτης σεζόν του Yellowstone δεν έχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η παραγωγή των επεισοδίων, ωστόσο, είναι πιθανό η σειρά να καταφέρει, τελικά, να επιβιώσει.

Συγκεκριμένα, το «Yellowstone» αναμένεται να επιστρέψει στην παραγωγή για το 2ο μέρος της 5ης σεζόν κάποια στιγμή αυτό το καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤ: Ανακοίνωσε τους δημοσιογράφους που θα συμμετάσχουν στο debate

Εκλογές 2023: Το στούντιο της ΕΡΤ που θα διεξαχθεί το ντιμπέιτ των έξι πολιτικών αρχηγών

«Φύγε ‘συ, έλα ‘συ» στην κορυφή της τηλεθέασης 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 11:51