search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 18:45
MENU CLOSE

Νέο μακελειό στη Σερβία: Οκτώ νεκροί και 15 τραυματίες από πυρά μπροστά από σχολείο (Videos)

05.05.2023 07:15
serbia_new

Νέο αιματοκύλισμα, με τουλάχιστον οχτώ νεκρούς και δεκαπέντε τραυματίες σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (4/5) στην Σερβία.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ένας νεαρός 21 ετών σκόρπισε τον θάνατο στα χωριά Ντούμπονα και Σέπσιν, τα οποία βρίσκονται περίπου 46 χιλιόμετρα νότια του Βελιγραδίου, πυροβολώντας με αυτόματο όπλο αδιακρίτως μέσα από το αυτοκίνητο του.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Σερβίας, δράστης είναι ο 21χρονος Ούρος Μπλάζιτς, ο οποίος είναι γιος αξιωματικού του στρατού που υπηρετεί στο Βελιγράδι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκε και περικυκλώθηκε από την αστυνομία κοντά στην κωμόπολη Μάλι Ποζάρεβατς. Όμως αρνείται να παραδοθεί και ανταλλάσσει πυρά με αστυνομικούς.

Όλες οι ειδικές δυνάμεις έχουν κινητοποιηθεί, ενώ πετούν ελικόπτερα και drones στην ευρύτερη περιοχή του Μλαντένοβατς με την επιχείρηση «Ανεμοστρόβιλος», όπως έχει ονομαστεί, να είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Επίσης σύμφωνα με τα Σερβικά ΜΜΕ, μόλις ο πατέρας του έμαθε το τι έκανε ο γιος του, κατέρρευσε από το σοκ.

Τα τηλεοπτικά δίκτυα Nova S και Ν1 μεταδίδουν ότι μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί ο θάνατος οκτώ ανθρώπων και ο τραυματισμός άλλων δεκαπέντε. Εκφράζονται φόβοι ότι ο απολογισμός των θυμάτων θα γίνει ακόμα πιο βαρύς.

Το νέο μακελειό έρχεται μερικές ημέρες μετά την τραγωδία σε σχολείο του Βελιγραδίου όπου έφηβος άνοιξε πυρ και σκότωσε οκτώ μαθητές και τον φύλακα του κτιρίου συγκλονίζοντας τη χώρα που ζει σε βαθύ πένθος.

Διαβάστε επίσης:

Ιταλο-γαλλική κρίση με αφορμή την αύξηση των προσφυγικών ροών

Χάος στην Άγκυρα: Ουκρανοί διέκοψαν ομιλία Ρωσίδας αξιωματούχου – Ξύλο στους διαδρόμους (Videos)

Ερντογάν – εκλογές: «Δεν θα με θυσιάσετε για λίγα κρεμμύδια και πατάτες»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 18:42