search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 22:05
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Μπέρδεψα τον γιο μου με τον άνδρα μου

06.05.2023 18:16
peripoliko_nyxta

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το αιματηρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο, που εκτυλίχθηκε στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Η 71χρονη γυναίκα που φέρεται να μαχαίρωσε τον γιο της ενώ κοιμόταν, ισχυρίστηκε ότι τον με τον σύζυγό της και πως τον χτύπησε κατά λάθος με το νύχι της στο κεφάλι.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας thestival.gr αναφέρουν πως οι αστυνομικοί, που μπήκαν πρώτοι στο σπίτι, εντόπισαν στον νεροχύτη της κουζίνας τρία μαχαίρια και ένα ψαλίδι με ίχνη αίματος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 71χρονη πάσχει από βαριά κατάθλιψη και το τελευταίο διάστημα είχε διακόψει την αγωγή της.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στο σπίτι της οικογένειας, στην οδό Βερτίσκου. Η ηλικιωμένη κοιμόταν στο σαλόνι του σπιτιού μαζί με τον γιο της, ενώ ο σύζυγός της κοιμόταν στο υπνοδωμάτιο. Μόλις ο τελευταίος αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί ενημέρωσε αμέσως την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Ο 44χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Την υπόθεση ερευνά το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός τώρα στην Κρήτη – «Κουνήθηκαν» τα Χανιά

Θεσσαλονίκη: 71χρονη μαχαίρωσε τον γιο της ενώ κοιμόταν

Τρίκαλα: «Κάναμε τα πάντα για να σώσουμε την 15χρονη»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 22:05