search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 02:47
MENU CLOSE

Δουδώνης: Το ΠΑΣΟΚ δεν θα συμφωνήσει ποτέ σε πρωθυπουργό Μητσοτάκη ή Τσίπρα

07.05.2023 11:25
doudonis_new

Σε δηλώσεις που ανεβάζουν το προεκλογικό θερμόμετρο προχώρησε ο Παναγιώτης Δουδωνής, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Καλημέρα».

Αναφερόμενος στις μετεκλογικές συνεργασίες σχολίασε: «Έχω να πω τρία ποτέ: Εμείς ποτέ δεν θα συμπράξουμε με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ποτέ με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα και ποτέ δεν θα έχουμε κυβερνητικό εταίρο τον κ. Βαρουφάκη. Ποτέ δεν θα κάνουμε εμείς πρωθυπουργό σε συγκυβέρνηση τον κ. Μητσοτάκη, ποτέ τον κ. Τσίπρα και ποτέ δεν θα συμπράξουμε με τον Γιάνη Βαρουφάκη που μας πήγε σχεδόν στη δραχμή».

Ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι γενόσημο του ΠΑΣΟΚ, σημείωσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι καν γενόσημο του ΠΑΣΟΚ, γιατί δεν έχει τη δραστική ουσία. Αν διαβάσετε το τελευταίο βιβλίο του Θανάση Λάλα με τις συνεντεύξεις του Ανδρέα Παπανδρέου θα διαπιστώσετε ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν ένας βαθύτατα μορφωμένος άνθρωπος με μεγάλη εκτίμηση και σεβασμό στην αντίθετη γνώμη».

Κληθείς να σχολιάσει αν ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει «εμμονή» με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Παναγιώτης Δουδωνής ανέφερε δηκτικά: «Αν κ. Αυτιά σας παρακολουθούσα, θα είχατε εσείς εμμονή μαζί μου ή εγώ μαζί σας;»

Επιπλέον, ο Παναγιώτης Δουδωνής τόνισε ότι κανένας συνταγματικός και πολιτικός κανόνας δεν λέει ότι πρωθυπουργός πρέπει να είναι ο αρχηγός του πρώτου κόμματος και κατέληξε: «Το ΠΑΣΟΚ είναι ΠΑΣΟΚ, δεν είναι ούτε ΣΥΡΙΖΑ ούτε Νέα Δημοκρατία. Θα το καταλάβετε αυτό, να μη σας ενοχλεί».

Διαβάστε επίσης:

Άκης Σκέρτσος: «Ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει σήμερα τρία νέα μέτρα»

Μιθριδάτης στο «Π»: «Δεν δείχνουμε ανοχές σε περιστατικά κακοποίησης»

Βαρουφάκης: Δεν αρκεί να φύγει ο Μητσοτάκης, αλλά ολόκληρος ο Μητσοτακισμός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 01:12