search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:53
MENU CLOSE

Μπαλατσινού για τον γιο της με τον Κικίλια: «Είναι θεόσταλτος και αυτό μου δίνει δύναμη» (Video)

08.05.2023 10:03
mpalatsinoy-kikilias-gios-new

Για τη δύναμη που πάιρνει από τα παιδιά της μίλησε η Τζένη Μπαλατσινού, επισημαίνοντας ότι παρόλο που οι κόρες της βρίσκονται μακριά και της λείπουν, η ίδια νιώθει ευτυχισμένη όταν είναι και εκείνες.

Σε δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, η παρουσιάστρια μίλησε και για τον 2,5 ετών γιο που απέκτησε με τον Βασίλη Κικίλια, χαρακτηρίζοντάς τον «θεόσταλτο» και τονίζοντας ότι μοιάζει τόσο στον πατέρα του όσο και στην ίδια.

«Με κάνουν να νιώθω δυνατή τα παιδιά μου, αλλά και όταν βρίσκομαι κοντά στη φύση. Έχω νιώσει πολλές φορές αδύναμη, ανασφαλής και φοβισμένη. Κανενός η ζωή δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα», είπε αρχικά η Τζένη Μπαλατσινου.

Για τον 2,5 ετών γιο της, τον Παναγιώτη, η Τζένη Μπαλατσινού είπε: «Είναι θεόσταλτος και αυτό μου δίνει πολύ μεγάλη δύναμη. Ο γιος μου μοιάζει σε μένα, αλλά και στον μπαμπά του. Η μαμά μου λέει ότι ο μικρός είναι ίδιος ο Βασίλης. Πρέπει να κρατάει τις ισορροπίες ως πεθερά. Ο γιος μου είναι ένας μικρός άγγελος».

Κλείνοντας, η Τζένη Μπαλατσινού είπε: «Μου λείπουν οι κόρες μου, αλλά όταν τα παιδιά σου είναι ευτυχισμένα, είσαι κι εσύ καλά».

«Δεν νομίζω να με ξαναδείτε τηλεοπτικά, δεν το σκέφτομαι τώρα και μετά θα είμαι πολύ μεγάλη» δήλωσε τέλος, απαντωντας στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση.

Διαβάστε επίσης:

Μάικλ Τζάκσον: Η άγνωστη ταινία που ετοίμαζε με τον Στίβεν Κινγκ – η ανατριχιαστική της υπόθεση (photos)

Eurovision: Η εμφάνιση του Victor Vernicos στο τιρκουάζ χαλί λίγο πριν τους ημιτελικούς (photos)

Στέψη Καρόλου: Η πρόποση στα εγγόνια του από τη μεριά του Χάρι που δεν ήταν στη στέψη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:48